Du behöver
-
2 portioner
- 4 tortillabröd Kesoröra
- ½ röd paprika
- 1 msk skivad jalapeño (på burk)
- 250 g keso
- 1 dl riven ost
- 1 ½ msk tacokrydda Sås
- 1 msk skivad jalapeño
- 1 ½ dl vatten
- 2 msk tomatpuré
- 1 msk rapsolja
- 2 msk salsa, medium stark
- 1 dl crème fraiche
- salt Servering
- sallad Ugn: 225°
Gör så här
1
Kesoröra: Hacka paprika och jalapeño fint. Blanda med keso, hälften av osten och tacokrydda.
2
Fördela på tortillabröden och rulla ihop.
3
Lägg rullarna i en smord ugnsfast form. Strö över resten av osten och gratinera i 15 minuter.
4
Sås: Hacka jalapeñon. Blanda med vatten, tomatpuré, rapsolja och salsa i en kastrull. Koka upp och koka på svag värme i 10 minuter.
5
Ta kastrullen från värmen och vispa i crème fraiche. Smaka av med salt.