Tortillarulle med tacosmakande kesofyllning

Tortillabröd fylls med en tacosmakande kesoröra innan de gratineras i ugnen. Servera med en crème fraiche-sås och krispig sallad.

Du behöver

    2 portioner
  • 4 tortillabröd
  • Kesoröra
  • ½ röd paprika
  • 1 msk skivad jalapeño (på burk)
  • 250 g keso
  • 1 dl riven ost
  • 1 ½ msk tacokrydda
  • Sås
  • 1 msk skivad jalapeño
  • 1 ½ dl vatten
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 msk rapsolja
  • 2 msk salsa, medium stark
  • 1 dl crème fraiche
  • salt
  • Servering
  • sallad
  • Ugn: 225°

Gör så här

1

Kesoröra: Hacka paprika och jalapeño fint. Blanda med keso, hälften av osten och tacokrydda.

2

Fördela på tortillabröden och rulla ihop.

3

Lägg rullarna i en smord ugnsfast form. Strö över resten av osten och gratinera i 15 minuter.

4

Sås: Hacka jalapeñon. Blanda med vatten, tomatpuré, rapsolja och salsa i en kastrull. Koka upp och koka på svag värme i 10 minuter.

5

Ta kastrullen från värmen och vispa i crème fraiche. Smaka av med salt.

Scroll to Top