Du behöver
- 
                      4 portioner
 - 450 g fryst torskfilé, tinad
 - ½ purjolök
 - 2 msk vetemjöl
 - 3 dl matlagningsgrädde
 - ½ dl chilisås
 - salt och peppar
 - 2 msk hackad dill, fryst
 - 1 grönsaksbuljongtärning Servering
 - pressad potatis Ugn: 175°
 
Gör så här
1
Dela fisken i mindre bitar och lägg i en smord form. Skölj och skiva purjolöken och strö över fisken.
2
Vispa ihop mjöl, grädde, chilisås, salt, peppar och dill i en kastrull. Smula i buljongtärningen och koka upp under omrörning.
3
Häll såsen över fisken. Täck formen med folie och tillaga i ugnen i 20 minuter.
4
Servering: Servera med pressad potatis.











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






