Du behöver
- 
                      4 portioner
 - 3 dl vetemjöl
 - 6 dl standardmjölk
 - 4 ägg
 - ½ tsk salt
 - smör till stekning Räkstuvning
 - 500 g oskalade räkor
 - 2 msk smör
 - 4 msk vetemjöl
 - 2 dl vispgrädde
 - 3 dl mjölk, 3 %
 - 1 tsk salt
 - peppar
 - saft av ½ citron
 - 1 dl finhackad dill
 - 3 msk riven pepparrot Topping
 - 2 dl riven lagrad ost, t ex västerbottensost Garnering
 - räkor
 - dill Ugn: 225°
 
Gör så här
Vispa ut mjölet i hälften av mjölken. Tillsätt ägg, salt och resterande mjölk. Vispa till en slät smet. Hetta upp smör och grädda pannkakorna.
Räkstuvning: Skala räkorna. Ta undan några till garnering. Smält smöret i en kastrull, rör ner mjölet och späd med grädde och mjölk. Koka upp under om-rörning i ca 5 minuter. Smaka av med salt, peppar och citronsaft. Tillsätt dill, pepparrot och skalade räkor.
Fördela stuvningen på pannkakorna och rulla ihop. Flytta över pannkakorna till en smord eldfast form. Placera i formen med skarven nedåt.
Topping: Strö över riven ost och gratinera strax under ugnens mitt i ca 10 minuter.
Garnering: Toppa med räkor och dill.











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






