Du behöver
- 3 st kokta ägg
- 1.5 kg färskpotatis
- 1 st knippe dill
- salt
- 2 st små rödlökar
- 1 st knippe rädisor
- 7 st salladslökar
- 150 g smör
- 0.5 dl rödvinsvinäger
- 0.5 dl små kapris
- 300 g cocktailtomater
Gör så här
1
Skala och finhacka äggen.
2
Skrubba och koka färskpotatisen med lite dill i lättsaltat vatten i 15–20 minuter.
3
Skala och skiva löken. Halvera rädisorna. Strimla salladslöken.
4
Smält smöret på mellanstark värme tills det doftar nötigt. Tillsätt vinäger och den strimlade rödlöken.
5
Häll blandningen över den kokta potatisen och vänd runt. Strö över ägg, salladslök, kapris och hackad dill. Halvera tomaterna och vänd ner dem. Servera genast.