Du behöver
Ugn: 225°
                                                              200 g rumsvarmt smör
                                                              3 dl strösocker
                                                              3 st ägg
                                                                rivet skal av 1 citron
                                                              1 dl vatten
                                                              4.5 dl vetemjöl
                                                              1 tsk bakpulver
                                                              1.5 tsk vaniljsocker
                                                              5 dl hallon
                                                              1 msk potatismjöl
                                                                florsocker
                                    
Gör så här
Placera muffinsformar på en plåt. Rör smör och socker poröst. Tillsätt ett ägg i taget och rör om.
Blanda ner vatten och citronskal i smeten.
Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker Sikta ner det i smeten.
Blanda hallonen och potatismjölet. Varva smet och hallon i formarna.
Grädda strax under ugnens mitt i ca 25 minuter. Känn med sticka att muffinsen är klara. Låt svalna och sikta över florsocker.










 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
             
            







 
                             
                             
                            








 
                             
                             
        









 
                             
                             
                            





 
                             
                             
                             
                             
                            