Du behöver
- 1 st gul lök
 - 1 st vitlöksklyfta
 - 300 g köttfärs
 - 1 st påse tacokrydda 28 gram
 - 2 msk smör
 - 1 burk passerade tomater 500 g
 - 5 dl vatten
 - 1 st grönsaksbuljongtärning
 - 1 st röd paprika
 - 1 dl majskorn
 - 1 burk stora vita bönor 230 g
 - salt och peppar
 
Servera med:
                                                                crème fraîche
                                                                tortillachips
                                    
Gör så här
1
Skala och hacka lök och vitlök. Fräs färsen smulig i en gryta med smör. Lägg i lök och vitlök och fräs lite till.
2
Tillsätt tacopulver, passerade tomater, vatten och buljongtärning, och koka i 15 minuter.
3
Kärna ur och tärna paprikan. Tillsätt till grytan tillsammans med majs och bönor. Koka upp. Smaka av med salt och peppar. Servera med en klick crème fraiche och tortillachips.











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






