Du behöver
Smuldeg:
                                                              3.5 dl vetemjöl
                                                              1 dl kokosflingor
                                                              0.5 dl strösocker
                                                              1 tsk vaniljsocker
                                                              150 g smör 
Fyllning:
                                                              500 g vinbär                       röda och svarta
                                                              1 msk potatismjöl
                                                              2 msk strösocker 
Servera med:
glass eller vaniljsås
Garnera med:
vinbär
Ugn: 175°
Gör så här
Smuldeg: Blanda mjöl, kokos, socker och vaniljsocker. Tillsätt smöret i bitar och fördela det i blandningen till en smulig deg.
Fyllning: Blanda vinbär, potatismjöl och socker, och fördel i 6 portionsformar, 10 cm i diameter.
Strö över smuldegen och grädda tills pajerna fått fin färg, 20–30 minuter. Servera med glass.











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






