Du behöver
Smuldeg:
                                                              150 g smör
                                                              3 dl mandelmjöl
                                                              2 dl rena havregryn
                                                              1.5 dl kokosflingor
                                                              1 dl ljust muscovadosocker 
Fyllning:
                                                              500 g björnbär
                                                              1 msk potatismjöl
                                                              2 msk strösocker 
Servera med:
glass
Ugn: 175°
Gör så här
Smuldeg: Rör ihop rumsvarmt smör, mandelmjöl, havregryn, kokos och muscovadosocker. Bred ut en tredjedel av smuldegen i botten på en pajform, 24 cm i diameter.
Fyllning: Blanda björnbär, potatismjöl och socker, och lägg i formen. Klicka resten av smuldegen ovanpå. Grädda tills pajen fått fin färg, ca 20 minuter. Servera med glass.











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






