Du behöver
- 1 st aubergine
- salt
- 2 msk olivolja
Köttfärssås:
                                                              250 g lammfärs
                                                              0.5 st gul lök
                                                              1 st vitlöksklyfta
                                                              2 tsk olivolja
                                                              1 msk tomatpuré
                                                              3 dl krossade tomater
                                                              1 msk kalvfond
                                                                salt och peppar
                                                              0.5 tsk timjan
                                                              0.5 krm kanel 
Ostsås:
                                                              5 dl grekisk yoghurt                       10%
                                                              2 st ägg
                                                              2 dl riven ost
                                                                salt och peppar
                                                                muskot 
Servera med:
sallad










 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
             
            







 
                             
                             
                            








 
                             
                             
        









 
                             
                             
                            





 
                             
                             
                             
                             
                            