Du behöver
- 2.5 dl bulgur
 - 5 dl grönsaksbuljong
 - 3 st schalottenlökar
 - 1 dl grovhackad pistaschmandel
 - 2 dl bladpersilja hackad
 - 2 dl hackad dill
 - 3 msk pressad citronsaft
 - 3 msk olivolja
 - flingsalt
 - nymald peppar
 - laxfilé ca 400 g varmrökt
 - 4 dl jordgubbar tärnade
 
Gör så här
1
                Koka bulgur, i buljongen, under lock i ca 10 minuter. Låt kallna.
            
2
                Blanda bulgur, hackad lök, pistaschmandel, örter, citronsaft och olja. Smaka av med salt och peppar.
            
3
                Skär laxen i mindre bitar. Vänd ner lax och jordgubbar i salladen vid servering.
            











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






