Du behöver

  • 6 st tortillabröd
  • 500 g köttfärs
  • 1 msk smör eller margarin
  • 1 st gul lök
  • 1 st påse taco kryddmix
  • 1 dl vatten
  • 2 dl krossade tomater
  • 200 g färskost
  • 2 dl lätt crème fraiche
  • 2 dl salsa chunky
  • 2 dl riven ost

Servera med:

Ugn: 225°

Gör så här

1
Fräs färsen smulig i en stekpanna med smör. Skala och hacka löken och låt den fräsa med färsen. Strö över kryddmix och späd med vatten och krossade tomater. Koka ihop i 5 minuter.

2
Rör i hälften av färskosten och fördela köttfärsröran på bröden. Rulla ihop och lägg rullarna med skarven ner i en smord ugnsfast form. Blanda resten av färskosten med salsa och klicka över rullarna.

3
Strö över riven ost och gratinera i 10 minuter. Servera med tomat- och löksallad.