Du behöver

  • 1 st fänkål
  • salladsblad av olika sorter
  • 1 st lök liten gul
  • 100 g valnötter
  • 1 st cocktailtomater ask
  • parmesanost ca 50 g

Dressing:

12 msk vit balsamvinäger
6 msk olivolja
1 st vitlöksklyfta liten pressad
0.5 tsk fransk senap
salt och peppar

Det här behövs för 6-8 port som tillbehör:

Gör så här

1
Blanda samman ingredienserna till dressingen.

2
Ansa och skär fänkålen i tunna skivor. Lägg dem i en skål och häll över dressingen.

3
Riv salladsbladen i bitar. Skala och skiva löken tunt. Halvera tomaterna. Hyvla osten.

4
Blanda samman salladsbladen med lök, tomater, valnötter och fänkål med dressingen och hyvlad färsk parmesanost. Servera.