Du behöver
- 500 g kycklingfilé
 - 1 msk rapsolja
 - 1 tsk spiskummin
 - salt och peppar
 - 2 st paprikor röd och grön
 - 1 st gul lök
 - 180 g kabanosskorv
 - 2.5 dl ris
 - 1 dl rapsolja
 - 1 pkt krossade tomater 400 g
 - 3 dl vatten
 - 1 st hönsbuljongtärning
 - 1 burk majskorn 160 g
 
Servering
1 dl svarta oliver
Gör så här
1
Dela kycklingfilén i bitar och blanda med olja, spiskummin, salt och peppar.
2
Kärna ur och skär paprikorna i bitar.
3
Trä upp kyckling och paprika på spett och grilla runt om i ca 10 minuter.
4
Jambalayaris: Skala och hacka löken. Skär korven i mindre bitar.
5
Fräs lök, korv och ris i olja i en gryta.
6
Tillsätt krossade tomater, vatten och buljongtärning och koka under lock i 20 minuter.
7
Blanda i avrunnen majs.
8
Servera med svarta oliver.











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






