Skicka in ditt allra bästa recept!
Vår matskribent Kerstin Svensson lagar upp utvalda rätter efter inskickat recept. Maten blir fotograferad och publicerad i Icakuriren.
Mejla favoriten@icakuriren.se
Skriv ”Läsarfavoriten”,
Icakuriren, 205 07 Malmö.
Obs! Glöm inte att bifoga telefonnummer och en bild på dig själv.
Vinn vacker duk!

Publicerade recept får en vacker blå/vit duk i paisley-mönster, värde 300 kr.
Du behöver
- 500 g falukorv
- 1 purjolök
- 1 burk majskorn
- 1 burk krossade tomater, 400 g, gärna med smak
- 2 dl mellangrädde
- Salt och peppar
- Curry
- 1 dl riven prästost
- 150 g körsbärstomater
- 150 g mozzarella Ugn
- 200°
Gör så här
Skölj och strimla purjolöken och blanda med avrunnen majs i en form. Rör i grädde och krossade tomater.
Krydda med salt, peppar och curry. Blanda i korven i bitar.
Strö över riven ost, lägg på delade tomater och mozzarella i bitar.
Gratinera mitt i ugnen i 30 minuter. Servera med kokt potatis eller ris.