Du behöver
- 200 gram mörk choklad
- 175 gram rumsvarmt smör
- 3 deciliter strösocker
- 1 deciliter kakao
- ½ deciliter mörk sirap
- 1 kryddmått salt
- 3 ägg
- 1 ½ deciliter vetemjöl
- Ca 25 After Eight Servering
- Lättvispad grädde
Gör så här
Smält chokladen över vattenbad eller i mikron.
Vispa smör och socker poröst. Tillsätt kakao, sirap och salt. Vispa i äggen, ett i taget. Vispa sist ner mjölet och den smälta chokladen.
Klä en bakform, ca 20 x 20 centimeter, med bakplåts- papper och häll kaksmeten i formen.
Grädda mitt i ugnen i 175 grader i ca 20 minuter. Ta ut formen och låt svalna någon minut.
Lägg på After Eight-bitarna så att de täcker kakan och sätt tillbaka kakan i ugnen ca 1 minut.
Skär kakan i rutor vid servering och servera med grädde.