Du behöver
- 4 deciliter mandelmjöl
- 4 äggvitor
- 4 matskedar sockerersättning Kräm
- 0.75 deciliter vispgrädde
- 100 gram mörk choklad, hackad
- 2 teskedar sockerersättning
- 1 kryddmått vaniljpulver Garnering
- 100 gram mörk choklad
- Kokos
Gör så här
Sätt ugnen på 175 grader. Blanda mandelmjöl, äggvita och sockerersättning.
Klicka ut 44 kakor på en plåt med bakpapper.
Grädda mitt i ugnen i 15 minuter. Låt svalna på plåten.
Kräm: Koka upp grädden och ta den av värmen. Lägg i hackad choklad, sockerersättning och vaniljpulver. Rör om tills chokladen har smält. Låt krämen stelna.
Lägg ihop kakorna med kräm emellan.
Garnering: Smält chokladen över vattenbad. Doppa kakornas snittyta först i choklad, sedan i kokos. Låt stelna.