Festliga fågelbon med marsipanägg

Chokladkrispiga fågelbon med marsipanägg, gott och dekorativt.

Tillagningstid: 40 minuter | Extra tid: 40 minuter
10 stycken

Du behöver

  • 200 g mjölkchoklad
  • 20 g salta pinnar

Garnering

250 g marsipanägg eller godisägg

Gör så här

1

Smält chokladen över vattenbad.

2

Bryt pinnarna i mindre bitar och blanda med chokladen.

3

Klicka ut högar på ett bakplåtspapper. Låt stelna.

4

Rulla marsipanen till ägg. Lägg dem i fågelbona.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top