Stekt pepparkaka med mascarpone

Du behöver 250 g mascarponeost 1 tsk vaniljsocker 8 skiva mjuk pepparkaka 2 msk smör 1 dl granatäppelkärnor Gör så här 1 Rör ihop mascarponen...

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 250 g mascarponeost
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 8 skiva mjuk pepparkaka
  • 2 msk smör
  • 1 dl granatäppelkärnor

Gör så här

1

Rör ihop mascarponen med vaniljsocker.

2

Stek pepparkaksskivorna i smör, ett par minuter på varje sida.

3

Lägg upp pepparkakan på tallrikar. Klicka över mascarpone och strö över granatäpple.

4

Tips: Den som har kort om tid använder köpepepparkaka.


Kommentar:
Syrliga granatäppelkärnor bryter av fint mot den kryddiga pepparkakan och den fylliga mascarponen.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top