Jag vill röka

Jag vill röka Hej Linda!Jag går i åttan och älskar fart och folk. Jag tycker det ser sååå snyggt ut att röka. Det ser världsvant...

Jag vill röka

Hej Linda!
Jag går i åttan och älskar fart och folk. Jag tycker det ser sååå snyggt ut att röka. Det ser världsvant och coolt ut. Det snyggaste jag vet är bilder på folk som röker. Jag vågar inte säga till mina kompisar att jag vill prova att röka för det känns liksom pinsamt, men det är snart det enda jag tänker på!

Svar:

Gör det inte! Det finns inget mer meningslöst än cigaretter! Det är ju endast rök du andas in, som inte ens ger nåt rus! Utan bara sotar ner dina lungor och förstör allt från dina tänder till hy (och hela kroppen naturligtvis). Om du fastnar (och då menar jag så klart inte att du skulle bli beroende efter ett bloss) så innebär det att du kommer att kasta bort en förmögenhet på att förstöra din egen kropp och förstöra ditt utseende i förtid. Om du aldrig tar det där första blosset så kan du inte åka dit. Tänk noga igenom detta nu snäll! Massa kram.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top