Lita på pappa?

Lita på pappa? Hej. När jag skulle ta en tröja från min pappas garderob så hittade jag en massa porrtidningar och filmer + en kondom...

Lita på pappa?

Hej.
När jag skulle ta en tröja från min pappas garderob så hittade jag en massa porrtidningar och filmer + en kondom som var öppen. Nu vågar jag inte visa mig naken för min pappa eller vara som vanligt i hans närhet.
\mamma älskaren
/ pappa…..

Svar:

Hej.
Du har upptäckt en sida hos din pappa som gör dig förvirrad. Att ens föräldrar har sexuella känslor tänker de flesta barn inte på och det kan kännas konstigt. Din pappa har inte blivit någon annan person bara för att du har hittat saker som gör att du förstår att han har ett sexliv. Troligtvis skulle din pappa känna sig väldigt generad om han visste att du sett dessa saker. Om ditt förhållande till din pappa tidigare har varit bra så förändrar inte din upptäckt detta, då kan du vara som du alltid har varit med din pappa. Men om ens pappa eller någon annan vuxen gör något sexuellt med barn så är det fel. Det får man inte och det finns t o m en lag för att skydda barnen. Då ska man vända sig till någon vuxen som man känner förtroende för, så att man får hjälp./Monica

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top