• Få icakuriren.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Koppla ditt hemnummer till mobilen – men betala bara för ett abonnemang

  Har du ett hemnummer som du inte vill göra dig av med, även om du oftast använder din mobiltelefon? Nu kan du koppla det till mobilen så att dina vänner kan nå dig på både hemnumret och mobilnumret – samtidigt som du bara betalar för ett abonnemang.

  Koppla ditt hemnummer till mobilen – men betala bara för ett abonnemang

  Idag använder vi mobilen allt mer, men många har svårt att göra sig av med den fasta telefonen även om det sällan är någon som ringer på den. Anledningen kan vara att man haft sitt fasta hemnummer väldigt länge, så pass länge att vänner och familj kan det utantill och då kan det kännas tråkigt att göra sig av med det. Samtidigt är det förstås viktigt att ha ett fungerande alternativ i takt med att den fasta telefonin tas ned. Därför erbjuder telefonoperatören My Beat den smarta tjänsten som gör det möjligt för dig att koppla ditt fasta nummer direkt till din mobiltelefon, så att dina nära och kära kan nå dig på mobilen med båda numren.

  – Vi såg att det här efterfrågades och är glada för att det praktiska är löst, säger Fredrik Horn-Berlin, VD på MyBeat.

  Elin och Lara är två av de som svarar i My Beats kundtjänst.

  My Beat utmanar de stora jättarna på marknaden med samma erbjudande vad gäller täckning, surf, samtal och sms men med betydligt lägre priser och framför allt – en stor satsning på en kundtjänst som är både lättillgänglig och personlig. Företaget såg nämligen att det saknas en operatör som både har låga priser och en välfungerande kundtjänst, då de stora teleoperatörernas lågprisalternativ sällan har någon kundtjänst via telefon, utan endast online och ofta med långa väntetider. My Beats kundtjänst går att kontakta både via mail och per telefon, och deras mål är att svara inom en minut. Det en stor anledning till att operatören snabbt blivit en favorit bland framför allt äldre, men även många unga uppskattar dem tack vare deras låga priser.

  Få hjälp med flytt av numret – och mycket mer

  I takt med den snabba digitaliseringen är det nästintill omöjligt att hänga med i allt, och det är inte konstigt att det uppstår frågetecken kring olika saker som vilken surfmängd man behöver, hur man byter abonnemang eller hur man laddar ner BankID. Därför hjälper My Beats kundtjänst till med stort och smått och Fredrik Horn-Berlin berättar att man kan fråga dem om i princip vad som helst som har koppling till mobiltelefonen.

  – Medelåldern på personalen i vår kundtjänst är 42 år, de har livserfarenhet och är kunniga inom ett brett fält. Alla har varit med sedan starten 2018 och stöttar både den som precis skaffat sin första mobiltelefon likaväl som den som aldrig använt något annat. Det kan handla om allt ifrån fakturafrågor till att få guidning kring att installera Bank-ID eller hur man byter sim-kort.

  Vill du koppla ditt fasta telefonnummer till mobiltelefonen kan du självklart få hjälp med det också. Det enda du behöver göra är nämligen att kontakta My Beats kundtjänst, sedan hjälper de dig med resten. En av de som svarar i kundtjänsten är Maria Coulis, kontorschef.

  – Under de senaste åren har allt fler valt att säga upp sin fasta telefon för att bara ha ett mobilnummer, men det är inte alla som är redo att ge upp sitt gamla telefonnummer. Det känns bra att vi kan erbjuda ett prisvärt alternativ. Istället för att betala för två nummer får du ett abonnemang och ett fast pris, säger Maria Coulis.

  Maria Coulis, kontorschef, svarar också aktivt i kundtjänsten.

  Hon förklarar också att det inte bara är enkelt att koppla det fasta numret till mobiltelefonen – det är även smidigt att byta från sin nuvarande operatör till My Beat, något som de hjälper till med hela vägen. 

  – Du fyller bara i en beställning på vår hemsida. Skriv in det telefonnummer som du vill ta med dig i flytten samt önskat startdatum och sedan sköter vi resten. Vi kontaktar din mobiloperatör och skickar ut ett nytt SIM-kort med posten. Vill du kan du självklart kontakta oss per telefon också så hjälper vi till med allt, avslutar Maria Coulis.

  Klicka här för att ta reda på vad ett abonnemang från My Beat skulle kosta varje månad.

  Vill du veta mer? Besök www.mybeat.se! 

 • Få icakuriren.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!