Naturälskaren

För dig som hellre tränar utomhus.

Löpning
En löprunda är en perfekt kombination av träning och frisk luft. Börja försiktigt och öka på sträckan och takten allteftersom du orkar mer. Satsa på bra skor. Vill du ha sällskap? Många gym erbjuder löpträning i grupp.
Offroad
Utmanande och äventyrlig utomhusträning i grupp där du jobbar både i team och enskilt. Bär en trästock på axeln eller forsla ett däck uppför en backe är några moment. Du behöver inte vara vältränad, men helst inte helt otränad. Och ja, du blir smutsig. Finns på Friskis & Svettis.
Stavgång
Förbränner mer än en vanlig promenad eftersom hela kroppen aktiveras. Införskaffa ett par stavar och sätt i gång. Ta gärna med en gångpartner, så peppar ni varandra.
Cross
För dig som vill utveckla din löpning och ha sällskap medan du tränar. Löpning varvas med styrkestationer där redskap som bänkar, stenar och räcken används. Passar dig med viss löpvana. Finns på Friskis & Svettis.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top