Den lugna

För dig som vill träna i ett makligare tempo, med fokus på avslappning och kroppskännedom. Här hittar du passen som du kommer att gilla.

Yin-Yang
En kombination av två sorters träning. “Yang” är pulshöjande yoga, balans och mjuka kampsportsövningar. Med “yin” varvar du ner med avslappnad yoga och stretch. Finns på Sats.
BodyBalance
En mix av yoga, tai chi och pilates till lugn musik. Genom att lära dig fokusera och andas rätt tränar du upp mag- och ryggmuskler, hållning och smidighet och minskar stress och spänningar. Finns på Nordic Wellness, Worldclass, Sportlife, Fitness 24 Seven, Actic, Sats, Medley.
Flex Soft
Lugn träningsform för dig som är stel och ovan. Musklerna mjukas upp och sträcks ut en i taget genom lugna övningar. Passar dig som är äldre, eller som vill stressa ner, hitta balans och återhämta dig. Finns på Friskis & Svettis.
Slow Motion
Fokusera på dig själv och lyssna på din kropp. Här tränas de små, inre musklerna och det mentala tänkandet med långsamma rörelser. Du ska inte pressa dig själv till hårdare träning, utan i stället bli medveten om var dina gränser går. Finns på Sats.
Soma Move
Ett styrke- och konditionspass som bygger på djuriska rörelser med mjuka övergångar. Du får till exempel testa “lejonet” och “skorpionen”. Hela kroppen används och du tränar upp både rörlighet, spänst och balans. Passar alla! Finns på Sats.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top