Dansälskaren

Känns det som att träningen går så mycket lättare med musik och danssteg? Då kan du prova något av de här passen.

Afro
Hitta rytmen och dansglädjen till västafrikansk musik och trummor. Du dansar barfota och tränar rumpa, ben och mage, samtidigt som du övar upp rörligheten i rygg och höfter. Ingen dansvana krävs, inga rörelser är fel.
Finns på Sats, Friskis & Svettis, Actic, Sportlife, Worldclass, Nordic Wellness.

BodyJam
Dansa till den senaste musiken med de nyaste dansstilarna. Passar dig som gillar att dansa och vill träna upp både koordination och kondition. Öka din kroppskontroll och lär dig dansa med attityd.
Finns på Sats, Actic, Worldclass, Nordic Wellness, Sportlife.

Dans Senior
Danspass för dig som är lite äldre. Rörelserna är mjuka och lätta att hänga med i, utan hopp. Musiken är gamla godingar. Alla kan delta – ingen dansvana behövs. Finns på Friskis & Svettis.

Zumba
Träna upp konditionen till latinamerikanska rytmer. Magdans och salsa är några av dansstilarna som dyker upp under passet. Rörelserna är enkla och passar de flesta.
Finns på Sats, Nordic Wellness, Fitness 24 Seven, Sportlife, Actic, Worldclass, Medley.

Dans Fusion
Lekfull showdans utan avancerad koreografi. Olika stilar som jazz, latino, swing och funk blandas. Släpp loss och ha roligt samtidigt som du tränar upp konditionen. Vältränad eller inte spelar ingen roll. Finns på Friskis & Svettis.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top