Heikki Vesa

Sommarhoroskop 2022: Får du din drömsommar?

Vår astrolog Heikki Vesa har tittat närmare på hur dina sommarmånader juni, juli och augusti blir. Har du tur i kärlek och spel? Vem trivs du bäst med och kommer du iväg på en resa i sommar? Stjärnorna ger svar!

Heikki Vesas stora årshoroskop 2019!

Vad väntar dig under 2019? Väntar spännande utmaningar på jobbet eller kanske möter du en ny rar kärlek. Vad har fru Fortuna i beredskap – har du tur stannar lyckohjulet på just din lyckosiffra och den där efterlängtade vinsten blir din! Här får du svar av stjärnorna i Heikki Vesas efterlängtade horoskop. God fortsättning på det nya året!

Stort sommarhoroskop 2017 – Så blir din sommar!

Nu är äntligen sommaren här och vi ser fram emot värme, bad och långa slappa dagar. Men hur blir det med kärleken? Och klarar ekonomin semestern? Kanske kan man hoppas på spelvinst? Vår älskade astrolog Heikki Vesa har konsulterat stjärnorna och berättar hur din sommar blir!

Heikki Vesas stora årshoroskop: Så blir ditt 2017!

Är det i år jag ska träffa den rätte? Kommer min ekonomi att få ett lyft. Får jag tur med en spelvinst? Vår älskade astrolog Heikki Vesa har undersökt vad stjärnorna säger. Här är hans rapport!

Mina fosterföräldrar blev rädda när jag såg märkliga varelser

För många av Hemmets Journals läsare är vår astrolog Heikki Vesa en vän i nöden. Han vägleder mot framtiden, vare sig det handlar om kärlek eller pengar. Fyllda 74 arbetar han oförtrutet från hemmet utanför Knivsta. Och Heikki betonar att han inte alltid har rätt. Men tillräckligt ofta för att telefonen ska fortsätta ringa.

Victorias bröllop kommer att bli historiskt!

Kronprinsessan Victoria kan äntligen pusta ut – Daniels oväntade njurtransplantation i maj har gått bra. Nu handlar tillvaron om något betydligt trevligare, nämligen bröllopsförberedelser. Nästa sommar firas bröllopet som lär bli något alldels extra – särskilt med tanke på den historia som begivenheten grundar sig på!

Scroll to Top