• Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Sommarhoroskop 2022: Får du din drömsommar?

  Vår astrolog Heikki Vesa har tittat närmare på hur dina sommarmånader juni, juli och augusti blir. Har du tur i kärlek och spel? Vem trivs du bäst med och kommer du iväg på en resa i sommar? Stjärnorna ger svar!

  Sommarhoroskop 2022: Får du din drömsommar?

  Väduren 20/3–19/4

  Tänk rara tankar

  Se fram emot en sommar med sköna dagar. Visst kan du känna dig en aning orolig för din hälsa, men mina stjärnor tror att du får en härlig och spännande tid nu. Ta chansen när den bjuds och unna dig själv lite extra roliga händelser. Söker du efter en ny vän kommer du att lyckas väl med det, men mina stjärnor tror att du
  redan har en fin vän vid din sida. Vare sig du är fast eller fri, låt ditt hjärta bestämma. Tänk bara rara och glada tankar och tro på dig själv. Det är vägen till framgång för dig.

  Kärlekstecken: Vågen och Vattumannen kan vara dina bästa vänner, men troligen finns många fler som vill vara vid din sida.

  Tur i spel: Vill du testa ett spel så har du bäst vinstchans med sifferspel.

  Lyckotal: 2 och 7.

   

  Oxen 20/4–20/5

  Du är en vinnare

  Våren har varit härlig och nu kommer den sköna sommaren med ännu mer glädje. Nästan alla som är födda i Oxens tecken kan se fram emot en avkopplande tid med kärleksfulla inslag av bästa sort. Omge dig med blommor och blad, för du mår extra fint ute i naturen. Vill du resa och besöka nya platser tror stjärnorna
  att du kan möta en ny vän. Du blir glad över att andra tycker om att vara med dig. Du är en kärleksfull och positiv person och det gör dig till en vinnare.

  Kärlekstecken: Sommarens bästa kärlek och vänskap finner du tillsammans med Kräftan och Jungfrun.

  Tur i spel: Att få en spelvinst kan vara svårt, men du kan ha chansen vid spel på ett fotbollstips.

  Lyckotal: 1.

   

  Tvillingarna 21/5–20/6

  Tro på dig själv

  Du hör till dem som tar drömmar på allvar och nu kan du kanske se dem bli sanna. Lyssna gärna på andra men framför allt – tro på dig själv! Då kan du vinna framgång bland både vänner och käresta. Visst kan du kosta på dig att resa till nya platser och kanske finna en ny vän eller möta någon du inte har sett på en tid. Stjärnorna tror att något som har med barn att göra skänker dig extra glädje. Kanske får du ett överraskande men rart besök av just ett barn. Söker du förändring i sommar får du stor lycka med det.

  Kärlekstecken: Bästa stjärntecken för kärlek och vänskap har du i Lejonet och Vattumannen.

  Tur i spel: Om du vill testa ett spel så kan spel på hästar vara bäst.

  Lyckotal: 4 och 8.

   

  Kräftan 21/6–21/7

  Du är värd lycka

  Nu börjar en tid med fina sommardagar som bjuder på sköna överraskningar. Du kan få besök av en
  efterlängtad vän som vill krama dig varmt och länge. Ditt hem fylls av glädje och skratt. Det verkar som om du trivs bäst hemma just nu. Denna sommar verkar bli en vändpunkt för dig, och dina vänner blir nästan lite avundsjuka när du berättar om de förändringar som gjort dig så kärleksfull. Men de tycker säkert att du är väl värd all lycka. Problemen tycks vara bortblåsta.

  Kärlekstecken: De bästa av vänner och kärlekslycka finner du hos Oxen och Jungfrun.

  Tur i spel: Sifferspel ger dig bäst vinstchans, om du vill prova lyckan i spel.

  Lyckotal: 7.

   

  Lejonet 22/7–22/8

  Våga vara öppen

  Nu börjar en tid med sköna händelser och du kan räkna med en rar vän att krama och hålla om. Antingen är det en vän som du redan har eller så får du chans till ett nytt, ömt förhållande. Det blir fint vilket som. Du är bra på att skapa nytt runt omkring dig, så försök att genomföra dina drömmar och tankar i sommar. Stjärnorna tror att en kortare resa kan ge dig den inspiration du behöver för att förverkliga dina idéer i din hemmiljö. Satsa på det och tänk på att ditt fina, rara leende öppnar dörrar för dig, så våga vara öppen och glad.

  Kärlekstecken: Bästa vänskap och kärlek finner du tillsammans med Lejonet och Skytten.

  Tur i spel: Vill du testa ett spel så kan hästar vara ditt bästa val.

  Lyckotal: 2.

   

  Jungfrun 23/8–22/9

  Känn efter i själen

  Sommaren kan börja med ett lite överraskande möte som gör att ditt hjärta hoppar till och tar ett glädjeskutt. Vill och vågar du ta ett beslut som rör kärlek kan det vara till din lycka. Men känn efter i själ och hjärta innan du bestämmer dig. Du tycks trivas bäst i din egen hemmiljö just nu. Många gånger är det bäst att vara hemma och planera och organisera det man vill förändra. Och ibland är det skönt att bara vara. I sommar gäller det att lita helt och hållet på dig själv när du ska förverkliga dina drömmar.

  Kärlekstecken: Kanske får du bästa lyckan och kärleken tillsammans med Skytten och Vattumannen.

  Tur i spel: Om du vill testa ett spel ger värdepapper eller en lott bäst vinst.

  Lyckotal: 2.

   

  Vågen 23/9–22/10

  Le och var solig

  Ditt rättframma sätt kan nu ge dig chans att finna en ny kärlekslycka. Om du själv vill det, såklart. Le och var solig – det gör dig glad och din glädje smittar av sig hos andra som söker ditt sällskap. Ställer du till med fest kommer den att bli väldigt lyckad och du njuter av att se andra må bra. Det ser ut som om du gör en kortare resa, kanske en shoppingtur med en vän. Men det kan också röra sig om en affärstripp som ger dig fin framgång. I övrigt mår du bäst i naturen och i friska luften. Kanske blir det ett fiskafänge.

  Kärlekstecken: Bästa vänner tror mina stjärnor att du finner hos Oxen och Skorpionen.

  Tur i spel: Tänker du testa din vinstchans är spel på fotbollstips bäst.

  Lyckotal: 1 och 7.

   

  Skorpionen 23/10–21/11

  Du njuter hela tiden

  Visst får du en härlig tid i sommar och kan njuta av sköna dagar och kvällar. Stjärnorna tror att du nu blir bjuden på olika arrangemang och att du möter så många olika människor och har intressanta samtal med dem alla. Det är så att du nästan blir hes. I sommar får du det verkligt bra och njuter mest hela tiden. Vill du resa så ska du göra det, men jag tror att det mest blir tal om korta turer. Kanske till köpcentrum här hemma eller i utlandet. Det ser i alla fall ut som om du kånkar hem en del fina inköp.

  Kärlekstecken: Du har det mest trivsamt med Jungfrun och Stenbocken, tror stjärnorna.

  Tur i spel: Har du tänkt lägga en slant på spel kan en lott vara bästa val för dig.

  Lyckotal: 2 och 8.

   

  Skytten 22/11–21/12

  Rar kärlek väntar

  Stjärnorna tror att du har chans att göra ett lyckosamt möte för raraste kärlek nu. Och det är nog i en parkmiljö som chanserna till det är som störst. Låt kärleken få blomstra i ditt liv, vare sig det är med den vän du ­redan har eller med en ny vän. Tro på dig själv och gör det du vill göra. Du är sommarens vackraste blomma, säger stjärnorna. Jag tror att en kortare resa kan bli möjlig och vågar du ge dig iväg får du det fint och ­avkopplande för själ och kropp. Du kan njuta av resmålet tillsammans med en vän och det skapar många fina minnen.

  Kärlekstecken: Bäst för vänskap och kärlek är Tvillingarna och Lejonet.

  Tur i spel: Vill du testa spel kan spel på hästar ge dig bäst vinstchans.

  Lyckotal: 1 och 9.

   

  Stenbocken 22/12–20/1

  Följ ditt hjärta

  Visst finns det kärlek i din krets av vänner, men just nu känner du dig lite mer reserverad. Du vill själv bestämma över ditt kärleksliv och i sommar är du nöjd med att vara för dig själv. Reser du utomlands får du testa dina språkkunskaper och det är ju trevligt. Men även en resa till nordlig miljö kan vara rätt för dig. Bland fjäll och vacker natur kan du njuta och koppla av. Stjärnorna tror att du trivs bäst där i sommar. Men följ ditt eget hjärta och var din egen lyckas smed så blir det den bästa sommaren på länge.

  Kärlekstecken: Sommarens bästa stjärntecken för dig är Oxen och Kräftan.

  Tur i spel: Tänker du testa ett spel, satsa på fotboll eller hästar.

  Lyckotal: 1 och 7.

   

  Vattumannen 21/1–18/2

  Något nytt väntar

  Vågar du ta emot uppvaktning i sommar, börja med att öppna dig själv för din omgivning så att kärleken kan strömma in till ditt hjärta. Nu tror stjärnorna att du kan knyta vänliga och kärleksfulla kontakter och det är ju bra om du söker en ny kärlek. Är det så att du är nöjd med den vän du redan har, strunta då i det nya. När du väl finner kärleken bygger den sig stark och ditt hjärta blir lyckligt. Om du vill resa och
  testa något nytt kan den norrländska miljön erbjuda dig fin avkoppling och härliga upplevelser.

  Kärlekstecken: Sommarens bästa stjärntecken för vänskap och kärlek är Tvillingarna och Lejonet.

  Tur i spel: Tycker du om spel kan ditt bästa val vara en lott.

  Lyckotal: 3 och 6.

   

  Fiskarna 19/2–19/3

  Du trivs vid vatten

  Din sommar blir säkert både varm och härlig, men du tycks sakna en vän att krama. Har jag fel och du faktiskt har en skön vän, tror jag att er kärlek kommer att förnyas. Men det verkar som om du tycker det är viktigt att få ägna dig mer åt dina egna behov och önskningar i sommar. Du behöver egentid, helt enkelt. Bor du nära vatten kan du se fram emot fin avkoppling, kanske i form av en båttur eller en fisketur. Och om du inte bor nära vatten, sök dig till det. Där kommer du att trivas fint. I vacker miljö kan du koppla av och njuta av sommaren.

  Kärlekstecken: Sommarens bästa stjärntecken för dig är Oxen och Fiskarna.

  Tur i spel: Testar du ett spel är det ett sifferspel som ger dig bäst vinstchans.

  Lyckotal: 4 och 7.

   

  Här hittar du Heikki Vesas stora årshoroskop för hela 2022

  Läs ditt dagshoroskop & veckohoroskop här

 • Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!