• Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Heikki Vesas stora årshoroskop 2019!

  Vad väntar dig under 2019? Väntar spännande utmaningar på jobbet eller kanske möter du en ny rar kärlek. Vad har fru Fortuna i beredskap – har du tur stannar lyckohjulet på just din lyckosiffra och den där efterlängtade vinsten blir din! Här får du svar av stjärnorna i Heikki Vesas efterlängtade horoskop. God fortsättning på det nya året!

  Heikki Vesas stora årshoroskop 2019!

  VÄDUREN 20/3 – 19/4

  Kärlek
  Nu har du chansen till ett år av bästa och raraste kärlekslycka. Stjärnorna lyser överlyckliga över just dig så nu måste du bara få ett hjärta som klappar i raraste takt och får dig att känna dig som seglande på moln av trygg och rar såväl kärlek som vänskap. Ditt harmoniska sätt leder dig nu rätt i livets alla frågor och möten.

  Bästa kärlekstecken
  Tvillingarna, Lejonet och Skytten ska vara dina bästa och mest trogna att bygga ett förhållande tillsammans med. Tänk som så att bäst är att följa ditt eget inre jag.

  Arbete
  Du har bästa framgång inom arbetslivet om du får en tjänst där du kan vara den ledande kraften och du får då höra att du har bra lösningar genomgående i det mesta. Då du har ett intresse att få resa bort och möta nya ansikten och nya idéer så tycker stjärnorna att du ska sätta fart på detta tänkande och komma mera ut på litet av äventyr.

  Ekonomi och spel
  Du klarar din ekonomi på en god nivå. Du har ett klokt sätt vad det gäller att göra dina inköp och stjärnorna tror på att du har ett år med goda inkomster framför dig. Det kan även ha goda vinstchanser i sifferspel.

  Lyckosiffra
  Bästa lyckotal ska vara 4


  OXEN 20/4 – 20/5

  Kärlek
  Att vara lycklig i sitt förhållande är naturligtvis ett måste. Nu i år tycks det bli ett skinande pusskalas för många födda i tecknet, så du blir säkert nöjd i ditt hjärta. Språk och konst kan vara något som ger dig framgång i kärlekslivet så möter du någon med detta intresse får du kanske en ny vän.

  Bästa kärlekstecken
  Oxen, Kräftan och Jungfrun är stjärnornas favoriter för dig så vill du ha någon av dessa så ska det tyda på raraste kärlekslycka. Gå din egen väg och låt ingen annan få bestämma över dig.

  Aarbete
  Du har ett fint och sanningsenligt sätt att vara och andra tycker att du är en pålitlig arbetskollega. Du är mycket noggrann och vet vad du vill så stjärnorna talar om framgångslycka för dig. Du har ett konstnärligt sinnelag och kan konsten att pryda den miljö som ska formas till något nytt. Lita till dig själv så kommer du också att hjälpa andra på ett lyckosamt sätt, siar stjärnorna.

  Ekonomi och spel
  Du kan ha fin affärslycka genom att våga satsa en slant på börsmarknaden, I övrigt tycker stjärnorna att du ska vara sparsam med spel. Det kan vara genom en investering i något inom data som du finner en extra fin inkomst som tryggar din ekonomi.

  Lyckosiffra
  Bästa lyckotal ska vara 7  TVILLINGARNA 21/5 – 20/6

  Kärlek
  För tvillingarna blir det ett kärleksår av glädje och kramar. Men här gäller det att inte testa alla möjligheter som erbjuds dig i kärlek. Nej, bestäm själv och tacka bara ja till en invit om ditt hjärta voltar extra kraftigt innan du bestämmer dig för att bygga gemensamt bo. Året tycks i alla fall ge dig glädje och du har ett både sunt och friskt sätt som stärker chanserna till kärlekslycka.

  Bästa kärlekstecken
  Väduren, Lejonet och Vattumannen ska vara de av alla stjärntecken som fångar dig och ditt hjärta till raraste kärlekslycka.

  Arbete
  Du kan komma att avancera just för att du är så positiv som arbetskollega och lätt löser problem. Det är områden som är litet outforskade som tilltalar dig nu. Även genom att vistas på annan ort kan du finna spänning och då kopplar du av så fint och njuter i det nya.

  Ekonomi och spel
  Ekonomiskt har du ett bra år fast du omsätter dina slantar stundtals litet för fort så kan du spara så är det bara bra. Vill du testa så kan naturligtvis värdepapper vara bra för dig men stjärnorna tror att din bästa vinstchans har du vid spel på hästar.

  Lyckosiffra
  Bästa lyckotal ska vara 1  KRÄFTAN 21/6 – 21/7

  Kärlek
  Under det år som du nu går in kan det mesta bli till fulländad framgångslycka för dig. Att få åka bort till annan ort kan vara något som du lockas av och det kan vara just på så sätt som du möter kärleken i ditt liv. Om du redan har en vän ska kärleken trivas på en fin nivå

  Bästa kärlekstecken
  Oxen, Kräftan och Fiskarna är de av alla stjärntecken som bringar dig trygghet och raraste kramarna.

  Arbete
  Det är nu i år som du ska tro på dig själv och genomföra de idéer som du har om framtiden. Året kan ge både glädje och arbetsförändring och vill du detta så har du chans till avancemang inom arbetslivet. Ditt så glada och vänliga sätt är det som bygger din framgångslycka. Här gäller det bara att försöka tro så mycket som möjligt på dina egen idéer så inser andra i din närhet att du är en vinnare och ger dig sitt stöd.

  Ekonomi och spel
  Din ekonomi tycks vara stabil och du ska klara dina ekonomiska åtaganden på en bra nivå. Vill du testa din tur så är det vid spel på sifferspel och köp av lotter som din bästa vinstchans finns. Ta ditt lyckotal till hjälp så kan vinsten bli din.

  Lyckosiffra
  Bästa lyckotal ska vara 4  LEJONET 22/7 – 22/8

  Kärlek
  Ditt romantiska jag finner sin kärlekslycka i år om du så vill. Det ska vara ett bra år för nyskapande inom kärlekslivet. Du kan komma att få chans till att göra en resa till ett land med blomsterprakt och gröna ängar där du får möjlighet att fullt ut njuta av ditt konstnärliga sinnelag.

  Bästa kärlekstecken
  Vågen, Skytten och Vattumannen är de av alla stjärntecken som skänker dig den harmoni och kärlekslycka som du trånar efter.

  Arbete
  Ditt så idoga sätt att sköta ditt arbetsliv ska fortsatt ge dig fin trygghet. Här talar stjärnorna om att du kan få chans till ett annat och behagligare arbete där du också kan få vara den som leder arbetet. Att arbeta i hemmet kan vara något som du får framgång med då du där inte känner dig fullt så påpassad som du brukar göra på arbetsplatser.

  Ekonomi och spel
  Ditt kapital bör vara stabilt och tryggt inför framtiden. Du hör till dem som kommer att få ökade inkomster så du måste vara duktig inom arbetslivet. Man tror på dig och vill inte missta dig. Vinstchans är störst vid spel på hästar och köp av lotter.

  Lyckosiffra
  Bästa lyckotal ska vara 8  JUNGFRUN 23/8 – 22/9

  Kärlek
  Kärleksfulla dagar ska du ha och det även fast du stundtals kan sakna en kär vän att få kramas med. Stjärnorna talar om att kärleken kan vara ombytlig för många i tecknet och kanske är det just det du vill och då är det ju bara bra. Om du gör en resa i engelsk miljö kan du finna en kärlek att nästan få kunna krama dygnet runt. Låt hjärtat bestämma och njut av livet.

  Bästa kärlekstecken
  Oxen och Jungfrun kan vara de av alla stjärntecken som du finner vara dina bästa och kärleksfullaste.

  Arbete
  Du är med och bygger din arbetsplats till en större och bättre sådan och får säkerligen höra eloger för detta. Det kan också vara så att du får en idé att med en kamrat starta egen verksamhet. Dig kan man kalla för en riktig arbetsmyra för du är igång nästan dygnet runt. Även inom något som handlar om hälsovård kan du få fin framgång med.

  Ekonomi och spel
  Du är en styv konstnär när det gäller att få din ekonomi i balans, kanske kan du även få det än bättre då stjärnorna talar om ökade inkomster för dig. Obligationer och värdepapper kan vara ett för dig tryggt och vinstgivande område att investera i.

  Lyckosiffra
  Bästa lyckotal ska vara 4  VÅGEN 23/9 – 22/10

  Kärlek
  Året för med sig kärleksfulla möten så om det är just detta du hoppas på är snart ditt hjärta fyllt med kärlekens varma puls. Får du göra en resa tillsammans med din vän så upplever ni kärlek av raraste sort. Du är också en trevlig sällskapsmänniska så kommer du ut på fest fångar du de flesta av deltagarna på ett positivt sätt och sprider glädje.

  Bästa kärlekstecken
  Oxen, Tvillingarna och Skytten här har du dina bästa av alla stjärntecken att få kramas med och det till glädje och fint samförstånd.

  Arbete
  Du är så pass populär i andras ögon att stjärnorna tror att du får chans till en arbetsförändring som leder dig ett än bättre liv. Vill du bilda kompanjonskap under året så leder det till framgång. Du tar ibland på dig alltför mycket att göra, men med en ordentlig natts vila så är du alert nog för att skörda nya framgångar.

  Ekonomi
  Ekonomin är alltid svår att hålla under kontroll och du kan tycka dig ha dålig inkomst. Men det är nog bara tillfälligt för stjärnorna tror att din ekonomi blir allt tryggare under året. Vill du testa ett spel så är det med fotbollstips som du ska ha din bästa vinstchans.

  Lyckosiffra
  Bästa lyckotal ska vara 7  SKORPIONEN CA 23/10 – 21/11

  Kärlek
  Året bör skänka dig fin kärlek och ditt hjärta kommer att klappa så rart för en kär vän. Du bygger i år ditt kärleksliv på trygghet och det kan vara dags för den som så önskar att bilda familj. Tro på dig själv och genomför de förändringar i ditt liv som du så änge önskat att få göra.

  Bästa kärlekstecken
  Oxen, Kräftan och Stenbocken, i er gemenskap finns det raraste av kärlekar att hämta.

  Arbete
  Även om du vill förändra inom arbetslivet eller har problem med att skaffa ett för dig bra arbetsområde ska du ändå ha det gott. Året kan vara förändrande för dig med arbete, men det ska ändå vara så att du känner dig trygg och omtyckt dit du kommer. Inom ett vårdområde eller på en skola kan du få fin framgång. Det är ditt så kloka sätt som leder dig rätt och du kan konsten att avväga för- och nackdelar inom arbetslivet.

  Ekonomi
  Det kan vara i ditt eget personliga liv som du kommer att investera dina slantar. Kanske är det inredning till ditt hem och kläder som du kostar på dig själv. Att investera i värdepapper kan ge bäst utdelning, men även en lott kan vara rätt val.

  Lyckosiffra
  Bästa lyckotal ska vara 5


  SKYTTEN 22/11 – 21/12

  Kärlek
  När du gör en resa kan det vara så att du möter en ny vän och ditt hjärta tycks bli som förtrollat av lyckosamma kärlekstankar. Vill du så kan det vara början till ett fast och stabilt förhållande. Har du redan en vän så är det bäst att du inriktar dig på att få uppleva kärleken ni har och kanske blir det ett romantiskt frieri av din vän under just en resa.

  Bästa kärlekstecken
  Väduren, Tvillingarna och Vattumannen är de bästa av alla stjärntecken för att tillsammans finna raraste kärlekslycka.

  Arbete
  Du kan konsten att organisera och leda på ett för dina kolleger bra sätt. Arbete inom utbildning eller media kan vara det bästa för dig. Det kan också vara så att du nu under året kommer att få chans till att använda dig av dina språkkunskaper. Ett leende som går över gränser och på så sätt öppnar för nya möten göra dig till en nyttig kollega.

  Ekonomi och spel
  Du klarar din ekonomi tack vare ditt sparsamma sätt, även om du kan tycka att det är litet svårt ibland. Spel är du försiktig med, men bästa vinstchansen tror stjärnorna är med spel på hästar.

  Lyckosiffra
  Bästa lyckotal ska vara 6  STENBOOCKEN 22/12 – 20/1

  Kärlek
  Ditt år för kärleken bör vara tryggt och bra men även många gånger litet ensamt. Men den som har en kär vän fortsätter nog sitt förhållande på ett bra sätt. Är du fri så visst kan du finna en partner men det förhållandet baserar sig nog mera på ordet vänskap är fulländad kärlekslycka. Det gäller i år att älska dig själv och unna dig själv fina gåvor, för det är du värd.

  Bästa kärlekstecken
  Kräftan och Stenbocken är dina käraste stjärntecken, umgås med dem och du har trivsamma och sköna stunder att vänta.

  Arbete
  Året bjuder på framgångslycka och du kan få avancera och inta en än bättre ställning inom din arbetsplats. Ditt så konstnärliga sinnelag och naturnära sätt kan ge dig lycka om du bara tror på dig själv. Stjärnorna siar att det är ditt så humoristiska sätt att vara som ger dig chans till avancemang.

  Ekonomi och spel
  Det talas om att du kan få ett bra år när det gäller din ekonomi. Du har ett bra och sparsamt sätt, men i år kommer du nog att unna dig mycket nytt och investerar även i resor. Du gör troligen bra och lyckosamma inköp. Värdepapper kan vara rätt val för en bättre ekonomi.

  Lyckosiffra
  Bästa lyckotal ska vara 4


  VATTUMANNEN 21/1 – 18/2

  Kärlek
  Den som söker efter en ny vän att få kramas med kan ha stor lycka med detta under det år som nu börjar. Har du redan en vän så fortsätter ert förhållande på en bra och rar nivå och kanske blir ert förhållande än mer romantiskt. Det som har med resor att göra ska vara trivsamt och ge chans till nya intryck av miljö och romantik. Kärleken kommer att krama dig och det på ett lyckosamt sätt.

  Bästa kärlekstecken
  Oxen, Tvillingarna, Lejonet och Vattumannen bör vara dina allra både raraste och mest kärleksfullaste av alla stjärntecken.

  Arbete
  Du är bra på att organisera och har sinne för affärer så lita på dig själv och de idéer du föder, det leder till lycka. Du har också ett bra sätt att sköta digitala affärer och webben gör dig framgångsrik. Det kan även vara så att du låter din fantasi få litet mera fotfäste i ditt affärstänkande och det kan ge vinst.

  Ekonomi och spel
  Du har ett sådant sparsamt sätt med alla inköp vilket gynnar din ekonomi. Du är ekonomiskt skicklig så egentligen skulle du få fin framgång med arbete inom ekonomi. Bäst vinstchans finner du i köp av lotter.

  Lyckosiffra
  Bästa lyckotal ska vara 9


  FISKARNA 19/2 – 19/3

  Kärlek
  Har du tyckt dig tidigare ha haft otur i kärleken så är det dags att vända på detta till att bli raraste kramar och leenden. Du har ett charmfullt sätt att vara på och i kärlek är du tilldragande och det romantiska ska skänka dig framgångslycka. Du har också ett bra sinne för att kunna ge andra råd i kärleksfrågor. Du mår som bäst när du får komma ut i naturmiljöer och det skänker året dig.

  Bästa kärlekstecken
  Oxen, Kräftan, Jungfrun och Stenbocken är de av alla stjärntecken som vill dig väl och finner ditt sällskap vara av bästa och käresta sort.

  Arbete
  Inom ett vårdområde kan du ha dina bästa arbetsmöjligheter, men även data är något du skulle trivas bra med. Är det så att någon föreslår att du ska sysselsätta dig mera inom scen och teater så kan det ge både glädje och framgångar. Ta vara på chansen och infria dina drömmar.

  Ekonomi och spel
  Under det här året bör du komma att få det betydligt bättre vad gäller din ekonomi. Stjärnorna talar om ökad inkomst och det får din börs att svälla av glädje. Vill du testa ett spel så är det med sifferspel och köp av lotter som din vinstchans är som bäst.

  Lyckosiffra
  Bästa lyckotal ska vara 1

 • Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!