• Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Så blir ditt 2021: Stort årshoroskop från Heikki Vesa

  Nytt år, nya förhoppningar, nya funderingar ... Väntar den stora kärleken på mig? Har jag tur i spel? Hur går det med jobbet? Svaren hittar du i vårt stora horoskop för 2021!

  Så blir ditt 2021: Stort årshoroskop från Heikki Vesa

  Väduren

  20/3–19/4

  KÄRLEK
  Om du möter en ny kärlek kan det vara början på ett livslångt förhållande. Har du redan en kär vän så kommer er relation bli alltmer kärleksfull. Din hjälpsamma natur ger dig en stark krets av fina vänner att umgås med.

  KÄRLEKSTECKEN
  Stjärnorna tycker att du passar bäst med Vattumannen och Vågen. Men lyd ditt eget hjärta.

  ARBETE
  Du är omtyckt för ditt sätt att sköta arbetet och det kan vara så att du blir aktuell för ett avancemang. Låt ditt glada sätt få leda dig till framgång.

  EKONOMI OCH SPEL
  Trots en svår tid för många tycks du höra till dem som blir lyckligt lottade ekonomiskt. Vill du testa ett spel har du fin vinstchans vid sifferspel som Keno eller Lotto.

  LYCKOSIFFRA
  Ditt bästa lyckotal är 6

   

  Oxen

  20/4–20/5

  KÄRLEK
  Nu är du så gullig och rar att du bör få tillbaka lite av den kärlek du utstrålar. Du har lätt för att charma dina vänner och de trivs bra med dig och din humor. Fast en del är avundsjuka på dig.

  KÄRLEKSTECKEN
  Du verkar nöjd med din relation, men om du söker en ny partner är Jungfrun eller Fiskarna ett kärt val.

  ARBETE
  Du klagar inte, fast det är jobbigt just nu. Året ser ut att bli tryggt för din del och om du har ett eget företag kan det till och med gå bättre.

  EKONOMI OCH SPEL
  Du kan konsten att bygga upp en stark ekonomi. Vill du satsa pengar på spel är värdepapper ett alternativ för dig. Att äga mark och hus ger också framgång.

  LYCKOSIFFRA
  Ditt bästa lyckotal är 9

   

  Tvillingarna

  21/5–20/6

  KÄRLEK
  Kanske är det nu du börjar bygga en ny framtid med en kär vän. Och lever du redan i en relation kan den bli starkare. Kärleken trivs bäst i ­naturen, helst nära vatten och i en litet mer avskild miljö.

  KÄRLEKSTECKEN
  Följ ditt hjärta och låt dig inte påverkas av andra. Är du osäker är Vågen och Vattumannen bästa val.

  ARBETE
  Det tycks äntligen bli ett framgångsrikt solår för dig. Erbjudande om en annan och mer arbetsledande tjänst kan komma att bli en fin chans för dig.

  EKONOMI OCH SPEL
  Om du vill så kan det vara nu som du investerar i ett litet mer lyxigt boende. Din ekonomi blir bättre nu. När det gäller spel ger hästar bäst vinstchans.

  LYCKOSIFFRA
  Ditt bästa lyckotal är 7

   

  Kräftan

  21/6–21/7

  KÄRLEK
  Framför dig har du ett år som skänker dig mer vänliga och kärleksfulla händelser än vad du vågat tro är möjligt. Barn kan vara just den ­kärleksfulla händelse som gör ­detta till ett glädjens år.

  KÄRLEKSTECKEN
  Kräftan, Fiskarna och Jungfrun kan vara de som ger dig en stark och kärleksfull samhörighet.

  ARBETE
  Om du söker nytt jobb nu tror stjärnorna på en arbetsledande tjänst. Du kan också ha framgång inom vården, resebranschen eller med konstnärliga yrken.

  EKONOMI OCH SPEL
  En förbättrad ekonomi är nog din dröm och nu tycks det finnas chans att det blir så. Om det är genom extra inkomst eller spel vet jag inte. Bäst vinstchans kring de stora helgerna.

  LYCKOSIFFRA
  Ditt bästa lyckotal är 5

   

  Lejonet

  22/7–22/8

  KÄRLEK
  Den ditt hjärta trånar efter ska kunna bli din. Om du inte redan har en hjärtevän kan en sådan ­kanske finnas i en butiksmiljö, tror stjärnorna. Året blir lyckosamt för dig.

  KÄRLEKSTECKEN
  Mina stjärnor tror att du får bästa kärleken tillsammans med Vattumannen och Skytten.

  ARBETE
  Du kan organisera och är bra på att leda andra så att även de får framgång. Och nu kan du komma att få ett fint erbjudande. Jubla av glädje om det blir du som blir den utvalda!

  EKONOMI OCH SPEL
  Även om du har ordning på din ekonomi är det bra med en ännu bättre koll. Låna inte ut pengar. Utgifterna blir större än du tror. Spel på hästar eller Keno kan lyckas.

  LYCKOSIFFRA
  Ditt bästa lyckotal är 6

   

  Jungfrun

  23/8–22/9

  KÄRLEK
  Du har ett tryggt och kärleksfullt år framför dig. Så njut av kärleken och kramas med den du tycker om. Om du söker ett nytt förhållande har du en stark dragningskraft.

  KÄRLEKSTECKEN
  Väduren och Vattumannen är ditt bästa val, tror mina stjärnor. Men följ ditt hjärta.

  ARBETE
  Söker du nytt jobb nu är det bra att veta att stjärnorna är med dig. Det kan ge arbetslycka för dig som är en sådan trogen och duktig medhjälpare. Var dig själv och framgången blir din.

  EKONOMI OCH SPEL
  Det kan vara jobbigt för dig att klara ekonomin just nu och därför bör du hålla hårt i dina slantar. Slösa inte. Bäst vinstchans i spel är lotter som avgörs av slumpen.

  LYCKOSIFFRA
  Ditt bästa lyckotal är 4

   

  Vågen

  23/9–22/10

  KÄRLEK
  Du tycker om att möta nya människor och kanske hoppas du träffa en ny kärlek. Du mår inte så bra av att vara ensam, så ge dig ut bland folk! Det här året förändrar ditt kärleksliv på ett positivt sätt.

  KÄRLEKSTECKEN
  Oxen och Skytten ger dig den ­bästa och raraste kärlekslyckan.

  ARBETE
  Vare sig du är anställd eller har egen firma blir det här ett lyckosamt år för dig. Så våga tro på dig själv. Att arbeta från din egen hemmiljö kan vara bra och behagligt för dig.

  EKONOMI OCH SPEL
  Stjärnorna tror på en fint utökad inkomst för dig och din börs. Det kan ha med en vinst på spel att göra. Spel på fotboll ger bäst vinstchans för dig.

  LYCKOSIFFRA
  Ditt bästa lyckotal är 4

   

  Skorpionen

  23/10–21/11

  KÄRLEK
  Du har en inre längtan efter en vän som tycker som du och vill bo i eget hus i närhet av vatten. Du känner dig lycklig när du har en vän att lita på och kramas med.

  KÄRLEKSTECKEN
  Jungfrun och Stenbocken är de stjärntecken som är mest kärleksfulla tillsammans med dig, tror stjärnorna.

  ARBETE
  Stjärnorna säger att du passar bäst att leda andra samt som lärare och vårdare. Även inom ett polisiärt område passar du väl eftersom du har en snabb uppfattningsförmåga.

  EKONOMI OCH SPEL
  När det gäller ekonomi så måste du vara försiktig med dina inköp och det tycks du vara. Du bygger upp en buffert. Du kan ha lycka med dig vid köp av värdepapper men också om du unnar dig en lott.

  LYCKOSIFFRA
  Ditt bästa lyckotal är 5

   

  Skytten

  22/11–21/12

  KÄRLEK
  När det gäller romantik och lycka, ja, då har du det gott. Om du redan har en fin vän förstärks er kärlek. Och om du letar efter en ny hjärtevän ska du inte ge upp. Tro på dig själv!

  KÄRLEKSTECKEN
  Väduren, Tvillingarna, Lejonet och Vattumannen är stjärntecken som mina stjärnor ser dig med. Följ ditt hjärta.

  ARBETE
  Du är en riktig arbetsmyra, så din arbetsgivare måste vara nöjd. Du ­gillar att skapa nytt och inspirerar dina kollegor till framsteg. Vägen ligger öppen för dig.

  EKONOMI OCH SPEL
  Din ekonomi går ihop, även om den inte är lika stabil som tidigare. Stjärnorna säger att du kan ha tur i spel, troligen på hästar, och det kan ge din ekonomi en skjuts framåt.

  LYCKOSIFFRA
  Ditt bästa lyckotal är 8

   

  Stenbocken

  22/12–20/1

  KÄRLEK
  Kärleken lyser som ett skimmer runt om dig och det gör dig attraktiv för en partner. Men om en ny vän ska lyckas fånga ditt intresse måste ni ha ett gemensamt intresse. ­Kanske konst.

  KÄRLEKSTECKEN
  Oxen, Kräftan och Jungfrun ger dig bäst chans till kärleksfull lycka.

  ARBETE
  Din arbetssituation tycks vara stabil nu. Under året får du lust att skaffa ny kunskap och kanske vidareutbildar du dig. Din klokhet ger dig framgång.

  EKONOMI OCH SPEL
  Din ekonomi är i balans och stjärnorna tror att du kostar på dig en resa. När det gäller spel har du störst chans att vinna på Stryktipset. Men följ dina egna tankar.

  LYCKOSIFFRA
  Ditt bästa lyckotal är 2

   

  Vattumannen

  21/1–18/2

  KÄRLEK
  Du har ett tryggt och fint liv tillsammans med din vän. Det är kanske inte alltid så kärleksfullt, men ni har en fin vänskap. Den som söker ny kärlek nu hittar bara tillfällig sådan.

  KÄRLEKSTECKEN
  Tvillingarna och Lejonet är enligt mina stjärnor de som passar dig bäst för kärlek och vänskap.

  ARBETE
  Du är en tillgång för kollegor och arbetsgivare. Om du är företagare så ska du se att det här året kommer att göra dig starkare och mer framgångsrik.

  EKONOMI OCH SPEL
  Din ekonomi ser ut att bli betydligt bättre. Och det är du värd. Har du planer på att testa ett spel av något slag så tror mina stjärnor att du har bäst vinstchans vid spel på Lotto
  eller köp av lotter.

  LYCKOSIFFRA
  Ditt bästa lyckotal är 2

   

  Fiskarna

  19/2–19/3

  KÄRLEK
  Våga öppna dig så har du chans till ett rart möte som får ditt hjärta att klappa. Har du redan en hjärtevän så var extra uppmärksam mot denne. Det blir i övrigt ett tryggt kärleksår.

  KÄRLEKSTECKEN
  Stjärnorna tycker att Oxen och Kräftan kan ge dig det bästa stödet.

  ARBETE
  Du kommer nog att få det betydligt lugnare i ditt arbete nu. Syssla med det du är van vid och vänta med ­förändringar. Om du funderat på att skriva ner dina tankar och börja på en bok, gör det nu.

  EKONOMI OCH SPEL
  Du tycks vara ganska sparsam och det är ju rätt just nu. Stjärnorna tror att du kan ha lyckan till vinst om
  du spelar på ett sifferspel som Keno eller Lotto.

  LYCKOSIFFRA
  Ditt bästa lyckotal är 3

 • Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!