• Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Så blir din sommar 2021: Stort sommarhoroskop från Heikki Vesa

  Möter du kärleken i sommar? Händer det något spännande? Har du tur i spel? I Heikki Vesas stora horoskop får du alla svar! Det gäller för juni, juli och augusti. Ha en skön sommar!

  Så blir din sommar 2021: Stort sommarhoroskop från Heikki Vesa

  Väduren 20/3–19/4

  Finn nya vägar

  Kärlek och vänskap: Det är i sommar som du ska våga finna nya vägar till ett lite mer kärleksfullt liv, ett liv som får dig att känna dig starkare i själen. Något som har med teater ­eller annat nöjesetablissemang kan vara den plats som sammanför dig med en rar kärlekslycka.

  Bäst vänskap finner du tillsammans med Vågen och Vattumannen.

  Upplevelser: En upplyftande och lekfullt spännande tid är på väg att ta sin början. I sommar får du chansen att testa utflykter som du inte kunnat göra tidigare. Något som har med kultur och gamla miljöer att göra kan vara bästa platsen för inspiration och glädjefulla idéer.

  Tur i spel: Sifferspel som Keno eller Lotto är där din bästa vinstchans finns.

  Din lyckosiffra är 1

   

  Oxen 20/4–20/5

  Kärleksfull tid

  Kärlek och vänskap: Stjärnorna säger att sommaren blir en verkligt avkopplande och kärleksfull tid. Har du redan en vän får ni kärlek och harmoni. Söker du en ny käresta är det nog så att du i sommar möter någon som du vill dela ditt liv med.

  Mina stjärnor tror att du har bäst och rarast chans till en fin kärleksrelation med Jungfrun och Fiskarna.

  Upplevelser: Kanske vågar du dig på en resa till ett soligt och avkopplande skönt sommarland. De allra flesta födda i Oxens tecken ska nu finna att livet är trevligt och skänker nya spännande ögonblick att njuta av.

  Tur i spel: Bäst chans till vinst ger spel på fotboll samt vid inköp av värdepapper. Kanske även vid investering i mark och nytt boende.

  Din lyckosiffra är 9

   

  Tvillingarna 21/5–20/6

  Själarnas sympati

  Kärlek och vänskap: Nu finns en vän i din närhet som längtar efter att få krama dig. Och har du inte det kommer ditt hjärta ändå att klappa lite snabbare i sommar. Tvillingarna upplever en själarnas sympati nu och du kan nästan ana att kärleken är din. Så när du möter en för dig ny vän och ditt hjärta börjar klappa, då är det era själar som ropar till varandra att nu ska vi kramas.

  Störst glädje får du tillsammans med Vågen och Vattumannen.

  Upplevelser: Att resa och se nya platser är trevligt, men för dig är det nog bäst att hålla dig i närmiljön. Du kan komma att önska en förändring av boendet och det kan vara en all­deles ny vän som gör att detta kan bli verklighet.

  Tur i spel: Spel på hästar kan vara ditt bästa val.

  Din lyckosiffra är 7

   

  Kräftan 21/6–21/7

  Kärlekssommar

  Kärlek och vänskap: Du får en kärleks-sommar. Om du redan har en kärlek är den fin och rar. Men har du inte mött din kärlek än så kan det vara nu som du känner hur det pirrar i kroppen av spänning när du möter en okänd vän som ler så infriande rart att du inte kan låta bli att le ditt raraste leende tillbaka.

  Bästa stjärntecken för dig att ­umgås med i sommar är Jungfrun och Fiskarna.

  Upplevelser: Du trivs bra i ditt eget hem och vill helst stanna där. Men i sommar kan det bli tal om en flytt till en lantlig miljö tillsammans med en för dig ny vän. Om du vill göra en resa nu föredrar du en utflykt i din närmiljö.

  Tur i spel: Med sifferspel som Keno eller Lotto är din vinstchans bäst.

  Din lyckosiffra är 1

   

  Lejonet 22/7–22/8

  En andlig kontakt

  Kärlek och vänskap: Den sköna sommaren med blommor och grönt ger dig vackra minnen att njuta av. De dina vill att du ska ha det bra och ­deras vänliga leenden får dig att jubla inombords. Kanske saknar du en kär vän vid din sida, men du ska ha det rart och gott i alla fall. Kanske upp­lever du en andlig kontakt som gör dig verkligt lycklig.

  Bland vänner och familj har du bäst framgångslycka tillsammans med Skytten och Vattumannen.

  Upplevelser: Resor blir nog mer av kortare sort och du tycks vara nöjd med det. Det är på hemmaplan som du vill ägna din sommartid. Kanske är det nu som du lägger lite pengar på ditt boende.

  Tur i spel: Spel på hästar ger bäst vinstchans för dig. Använd din lyckosiffra.

  Din lyckosiffra är 5

   

  Jungfrun 23/8–22/9

  Upplev en rar flört

  Kärlek och vänskap: Kärleken strålar i ditt liv. Även om du inte tappar fattningen helt så känner du dig lite knäsvag när du inser att du har chans till en efterlängtad och kramig lycka. Har du redan en kär vän så stanna vid denne och minnet av att ha upplevt en rar flört. Det är det rätta.

  Dina bästa vänner är nu Väduren och Vattumannen. Men kom ihåg att det är många som finner dig attraktiv och spännande, så tro på dig själv.

  Upplevelser: Det kan vara på en resa som du plötsligt ser in i ett par strålande lyckliga ögon som ler mot dig på ett rart och välkomnande sätt. Låt kärleken få leda dig till raraste kramar och njut av sommaren.

  Tur i spel: Vill du testa ett spel så är ditt bästa val ett köp av en lott.

  Din lyckosiffra är 8

   

  Vågen 23/9–22/10

  Upplev naturen

  Kärlek och vänskap: Ditt trivsamma sätt ger dig framgång hos familj och vänner. En ny vän kan söka sig till dig och är du fri kan det även bli tal om kärleksfull spänning. Men har du redan en vän så ska ni naturligtvis fortsätta er gemenskap och njuta av ert vackra hem.

  De stjärntecken som skänker dig trevligast umgänge är Skytten och Oxen.

  Upplevelser: Upplev naturen och dess skönhet. Låt den här vackra skapelsen bli en del av ditt liv i sommar. Något som har med målning att göra står på schemat nu. Vare sig du målar en tavla eller en vägg ger det dig glädje i sinnet. Du känner att det du gör blir glädjerikt och lyckosamt.

  Tur i spel: Fotbollstips kan vara det som ger dig bäst vinstchans.

  Din lyckosiffra är 1

   

  Skorpionen 23/10–21/11

  Ett nytt resmål

  Kärlek och vänskap: Du har en bra sommar framför dig och kärlekslyckan kan nog bli som störst på sensommaren och fram mot höstkanten. Ditt sinnelag är romantiskt och rart och har du redan en kär vän så ska du slösa din kärlek på denne. Men är du fri så ska du visa den vän som är på väg in i ditt kärleksfulla liv att du gärna vill att ni ska kramas med varandra. Ja, låt helt enkelt ­kärleken få blomstra i sommar.

  Du trivs nu bäst med Jungfrun och Stenbocken.

  Upplevelser: Du kan få det trevligt på en resa till ett för dig nytt resmål och kanske är det där som du finner ditt hjärtas val.

  Tur i spel: Spel på fotboll eller köp av värdepapper ger dig bäst vinstchans.

  Din lyckosiffra är 2

   

  Skytten 22/11–21/12

  Håll hjärtat öppet

  Kärlek och vänskap: Vill du möta en ny och kär vän så är chansen verkligt god i början av sommaren. Då kan en ny stor kärlek slå till. Låt din nya vän få veta att du vill att ni ska bli ett par för livet. Det är så du känner. Har du redan en fin vän vid din sida så ska du se till att ni kramas mer än vad ni brukar göra. Släpp in kärleken i ert samliv och få bästa och mest kramgoa lycka.

  De stjärntecken som vill dig mest väl är Väduren, Tvillingarna och ­Lejonet.

  Upplevelser: Det kan vara på en ­kortare resa som du möter din nya vän. Det blir kanske en vän för livet. Så håll ögon och hjärta öppna.

  Tur i spel: Det är med spel på hästar som din chans till storvinst finns.

  Din lyckosiffra är 1

   

  Stenbocken 22/12–20/1

  Njut av kärleken

  Kärlek och vänskap: Du har fina och kärleksfulla vänner och det är gott så. Njut av den kärlek du har. Men om du är obunden kan du ibland känna dig lite förbigången. Den här känslan går snart över. I sommar har du en utmärkt chans till kärlekslycka. Ett leende ansikte visar intresse för dig. Passa på.

  Stjärnorna tror att ditt bästa sällskap i sommar är Oxen och Kräftan.

  Upplevelser: Du har en fin tid framför dig då du skapar en samman­hållande och kär sommar tillsammans med familj och vänner. Och du har chans att få en bättre tjänst på ditt arbete. Det gör dig glad.

  Tur i spel: Vill du prova ett spel så har du bäst vinstchans vid spel på hästar.

  Din lyckosiffra är 1

   

  Vattumannen 21/1–18/2

  Lita på magkänslan

  Kärlek och vänskap: Den kärlek du har vill du nog behålla och den kan faktiskt komma att bli ännu starkare nu. Är du fri kan det bli så att du i sommar får en ny kärleksfull möjlighet. Bäst är dock att hålla denna nya relation på vänskapsnivå. Lita på din magkänsla och gör det som du vill.

  Stjärnorna tror att ditt bästa sällskap i sommar är Tvillingarna och Lejonet.

  Upplevelser: Låt sommaren få gå i lugnets tecken. Då kommer du att känna dig både starkare och gladare. Det kan vara så att du får chans till ett extraarbete och om du orkar det ger den en fin extrainkomst.

  Tur i spel: Vill du spela så har du bäst chans till vinst med lotter.

  Din lyckosiffra är 6

   

  Fiskarna 19/2–19/3

  Förverkliga idéerna

  Kärlek och vänskap: Sommaren blir rart kärleksfull för den som har en kär vän vid sin sida. För dig som är fri kan ett möte i naturen vara en chans till ett fint kärleksäventyr. Låt kärleken få fritt spelrum.

  Bäst framgångslycka får du med Oxen och Kräftan.

  Upplevelser: Något som har med böcker och skrift att göra ger dig lycka. Kanske ska du prova på lite författande i sommar. Tro på dig själv och våga ta chansen. Du har ju bra idéer, så varför inte försöka förverkliga dem? Just nu trivs du ändå bäst i ditt eget sällskap. Även om du har folk omkring dig går du din egen väg i stillhet.

  Tur i spel: Sifferspel som Keno och Lotto kan ge dig bäst vinstchans.

  Din lyckosiffra är 7

   

 • Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!