Stort horoskop från Heikki Vesa: Så blir hösten 2022

Vad bär höstens månader med sig till dig? Hur ser framtiden ut? Hemmets Journals populäre astrolog tyder dina stjärnor!

Väduren 20/3–19/4

Kärlek: Stjärnorna ser att du blir föremål för rar uppvaktning, så det är bara att njuta av den! Du verkar vara väldigt omtyckt.

Jobb & pengar: Hösten blir framgångsrik på arbetet och om du är fri från arbete kan du finna arbetsglädje och skaparlust i din egen hemmiljö. Du kan även göra bra affärer – så har du intresse av detta, våga testa. En utbildning kan också ge dig glädje och framgång, så satsa på att lära dig något nytt i höst. Det ser ut som om du ordnar en fin fest för dina närmaste. Det uppskattas stort.

Tur i spel: Om du vill prova lyckan i spel kan Lotto ge en chans till vinst.

Lyckosiffra: 7.

 

Oxen 20/4–20/5

Kärlek: Du har ett charmigt och trevligt sätt och om du söker efter en ny vän är kärlekslyckan med dig. Enligt stjärnorna får du lycka rent allmänt i höst.

Jobb & pengar: Det är tryggt och behagligt på arbetet. Tro på dig själv och genomför dina goda idéer. Kanske blir det tal om en kortare resa i höst, men jag tror att du egentligen trivs bäst hemma. Ditt intresse för mer fritid kommer att öka.

Tur i spel: Du kan vinna pengar om du investerar i värdepapper. Om du vill välja ett spel, satsa på Keno.
Värdeföremål kan ge dig extra fin framgång, om de är antika.

Lyckosiffra: 1.

 

Tvillingarna 21/5–20/6

Kärlek: Nu kan du möta flera intresserade blickar, så om du söker förändring på kärlekens område
kan det vara bra läge för det. Njut av din höst och ta vara på kärlekslyckan.

Jobb & pengar: Du är född till ledare och nu blir nästan allt du gör lyckosamt. Du löser stora och små problem och kollegorna blir smått avundsjuka på dig för det. Men det är bara ett bevis på att det du gör är det rätta. Ekonomin klarar du fint och egentligen behöver du inte spara så mycket.

Tur i spel: Hösten är din vinstperiod. Spel på hästar passar dig bäst, om du vill prova lyckan i spel.

Lyckosiffra: 4.

 

Kräftan 21/6–21/7

Kärlek: Stjärnorna tror att kärleken blomstrar i höst och kanske finner du en ny och rar kärlekslycka under en resa till ett soligt och varmt paradis.

Jobb & pengar: Vill du ha framgång i arbetslivet ska du vara aktiv och snabb med att nappa på de chanser som kommer i din väg. Kanske har du chans på ett arbete som har med resor och transporter att göra. Du skulle trivas fint med att vara din egen arbetsledare. Om du börjar med en ny form av sparande slutar du nog att handla på kredit, vilket vore bra för dig. Det ser ut som om du får ökade inkomster under hösten.

Tur i spel: Du har ingen tur i spel nu.

Lyckosiffra: 5.

 

Lejonet 22/7–22/8

Kärlek: Det händer inte så mycket nytt på kärlekens område i höst, men det känns ändå bra och tryggt.

Jobb & pengar: Du är duktig på ditt arbete och i höst finns en chans för dig att börja med ett nytt arbetsområde. Det som har med data eller teaterliv att göra kan ge dig en språngbräda till härlig arbetsglädje. Ditt konstnärliga sinnelag imponerar på kollegor och vänner. Tro på dig själv och genomför dina fina idéer. Din ekonomi är god och pengarna räcker till en investering i ditt boende, kanske i ett nytt boende i lantlig miljö.

Tur i spel: Vill du prova lyckan i spel ger hästar bäst vinstchans.

Lyckosiffra: 6.

 

Jungfrun 23/8–22/9

Kärlek: Om du redan har en rar kärlek vid din sida kommer den att bli finare i höst. Är du fri kan du få chans till kärlek mot höstens slut.

Jobb & pengar: Arbetar du på eller samarbetar med ett medieföretag har du chans till stor arbetslycka. Även den som har med musik och PR att göra finner arbetsglädje. Du är rätt person att arrangera en förändring på jobbet. Det gäller bara att du tror på dig själv. Dina pengar räcker till räkningarna.

Tur i spel: Du blir nog inte miljonär i höst, men du har chans till vinst, främst vid köp av värdepapper men också med en lott.

Lyckosiffra: 8.

 

Vågen 23/9–22/10

Kärlek: Dina vänner tycker väldigt mycket om dig och det går bra på kärlekens område. Kanske kommer en ny chans.

Jobb & pengar: Under hösten gäller det för dig att förnya dig. Det kan handla om det arbete du redan har eller en ny tjänst. Du har ett fint och charmerande sätt och det ger dig fin framgång. Något som har med färg och inredning kan vara nyckeln till lycka. Även arbete inom resor och transporter kan vara bra för dig. Om du har sparat pengar kan det vara nu du får fin utdelning på ditt sparande.

Tur i spel: Spel på fotboll ger dig bäst vinstchans.

Lyckosiffra: 1.

 

Skorpionen 23/10–21/11

Kärlek: Du har fina vänner och det är genom dem som du kommer att få kärlekslycka i höst.

Jobb & pengar: På en fest bland vänner lyckas du knyta nya kontakter som kan ge dig fina framgångar
med affärer och arbete. Du har ett vinnande sätt och ditt leende ger dig den hjälp du behöver för att finna arbetslycka. Har du en bekant som bor utomlands kan det vara en fin kontakt för dig att odla. Du tycks ha svårt med din ekonomi i höst, men stjärnorna tror att du kan öka ditt kapital och sparande.

Tur i spel: Värdepapper eller spel på Lotto kan ge en efterlängtad vinst.

Lyckosiffra: 2.

 

Skytten 22/11–21/12

Kärlek: Kärleken är på frammarsch för dig. Om du vill finna en ny romans är hösten en bra tid att börja leta. Ägna dig dock mest åt dig själv och skäm bort dig.

Jobb & pengar: Allt flyter på bra på arbetet och nu är det inte läge att söka nytt jobb. Nej, det är tryggast för dig att stanna kvar. Om du förändrar ditt boende är hösten en bra tid för investeringar i hemmet. En utbildning som har med språk att göra kan vara värd att satsa på. Din ekonomi är stabil.

Tur i spel: Värdepapper ger dig största chans till vinst. Spel på hästar kan också ge vinst.

Lyckosiffra: 3.

 

Stenbocken 22/12–20/1

Kärlek: När det gäller kärlek kan du se fram emot en trygg och rar höst. Du är en empatisk och kärleksfull vän.

Jobb & pengar: Det kan vara så att du får resa mer nu än vad du är van vid. Den som arbetar med film, video, musik eller barn är höstens vinnare. På arbetet bör du driva igenom dina egna idéer. Du har fina inkomster, men du gör av med pengarna ganska snabbt. Försök att vara lite mer sparsam. Stjärnorna tror att du handlar mycket nytt nu och det kan visst vara trevligt, men tänk dig som sagt noga för.

Tur i spel: Spel på fotboll ger dig bäst vinstchans.

Lyckosiffra: 1.

 

Vattumannen 21/1–18/2

Kärlek: Stjärnorna tror att du får många fina chanser till spännande kärlekslycka – men du verkar inte vilja förändra något. Du är nog nöjd med det du har.

Jobb & pengar: Det ser ut som om du får en höst full av nyheter på arbetet. Du kommer att få fina erbjudanden och du är glad över att vara så populär i arbetslivet. Den som tror på dig och dina idéer får också lycka. Och det känns såklart fint för dig. Din framgångslycka gäller även ekonomin. Stjärnorna tror att dina inkomster kommer att öka nu.

Tur i spel: Spara dina slantar. Men vill du spela, köp en lott.

Lyckosiffra: 6.

 

Fiskarna 19/2–19/3

Kärlek: Visst vill man ha kärlek i sitt liv och du har kärlek av tryggaste och finaste sort. Gläd dig åt den och njut av din lycka.

Jobb & pengar: Du förändrar nog inte så mycket när det gäller ditt arbete. Det redan invanda känns bäst för dig. Därför känner du dig inte heller lockad av en ny tjänst. Stjärnorna tror dock att du har idéer som har med arbetet att göra. Kanske har du en bokidé som du vill förverkliga. Hösten är en bra tid för nya projekt. Ekonomin är god och du klarar dig fint.

Tur i spel: Lotto ger dig bäst chans till vinst i spel.

Lyckosiffra: 7.

Scroll to Top