• Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Stort sommarhoroskop 2017 - Så blir din sommar!

  Nu är äntligen sommaren här och vi ser fram emot värme, bad och långa slappa dagar. Men hur blir det med kärleken? Och klarar ekonomin semestern? Kanske kan man hoppas på spelvinst? Vår älskade astrolog Heikki Vesa har konsulterat stjärnorna och berättar hur din sommar blir!

  Stort sommarhoroskop 2017 - Så blir din sommar!

  VÄDUREN 20 mars – 19 april

  Satsa på resa med en vän!

  KÄRLEK
  Sommaren närmar sig fort och enligt mina stjärnor så ska du komma att ha en trivsam och avkopplande skön tid framför dig. Vill du ge dig ut på en resa så tror stjärnorna att den som satsar på en resa tillsammans med en redan befintlig vän har en härlig tid framför sig.

  ARBETE
  Arbete ska du klara på en bra nivå och det kan vara så att du får utökade arbetstider. Sysslar du med affärer så är det du som är framgångsrikast men även den som finner sitt arbete inom ett vårdområde får det bra.

  EKONOMI OCH SPEL
  Din ekonomi klarar du på en bra nivå och trots en troligen kostsam investering i att resa så tycks du ha allt under fin kontroll. Vill du testa ett spel så ta det spel som du för stunden känner för ska vara mest spännande och lönsamt för dig.
  Lyckotal 2.


  OXEN 20 april – 20 maj

  Släpp in konstnären i dig!

  KÄRLEK
  En stabil och rart kärleksfull sommartid för den som redan har en kär vän vid sin sida. Visst kan det finnas undantag men det blir nog mer av tillfällig romantik. Stjärnorna lockar med trivsamma stunder som dock slocknar ganska så fort så låt dig inte luras in i ett förhållande som inte ger dig någon stabil kärlekslycka.

  ARBETE
  När det gäller inom arbetslivet så är du en av sommarens mest framgångsrika som lätt finner lösningar på eventuella problem som kan komma. Se gärna till att du släpper in ditt eget konstnärliga tänkande i det du sysselsätter dig med då har du funnit din framgångslycka i affärslivet.

  EKONOMI OCH SPEL
  Ekonomi bör du klara på en bra nivå och det fast det är ganska så låga inkomster du får men du lyckas balansera ekonomin till en stabil sådan. Din bästa vinstchans när det gäller spel kan vara vi köp av en obligation.
  Lyckotal 4.


  TVILLINGARNA 21 maj – 20 juni

  Våga tro på dig själv!

  KÄRLEK
  Nu blomstrar kärleken i sin bästa tappning. Här avlöser kramarna varandra och du syns skina som en sol av all rar uppmärksamhet. Är det möjligt att finna sin kärlekslycka så är det nu i sommar som du har din chans, i raraste hemmamiljö eller om utomlands på en spännande resa.

  ARBETE
  Ditt sätt att arbeta finner nya möjligheter och är det så att du vill planera för att förändra inom ditt arbetsliv så blir det till lycka. Våga tro på dig själv och planera som du själv finner vara bäst. Arbetar du inom media av något slag så kan det vara just du som får det bättre.

  EKONOMI OCH SPEL
  Ekonomin ska klara sig bra och det kan även vara så att ditt arbetande ger vinst på lång sikt så följ ditt eget tänkande. Vill du testa ett spel så är det genom spel på hästar som mina stjärnor tror att du får vinst.
  Lyckotal 8.  KRÄFTAN 21 juni – 21 juli

  Låt tryggheten dominera!

  KÄRLEK
  En stabil sommar ska du ha framför dig och i kärlek ska tryggheten dominera. Kanske saknar du den glöd som ska finnas. Den som är fri i tecknet och letar sig utåt kan visst finna sig en kärlekslycka men stjärnorna tror att det mer blir för stunden än för att bygga sig en gemenskap och familjelycka.

  ARBETE
  Vill du förändra inom arbetslivet så visst kan du göra det men enligt mina stjärnor så bör du göra det med stor försiktighet då du ska ha det gott redan som du har det nu. Har du arbete inom ett vårdområde så är du vinnaren inom arbetet och kan komma att avancera.

  EKONOMI OCH SPEL
  Ekonomi är svår att alltid klara men du tycks balansera dina önskningar väl så du får ekonomin i sommar att gå ihop. Vill du testa ett spel så är det med sifferspel som din bästa vinstchans finns, så köp av en lott eller spel på lotto kan vara ditt bästa val av spelen.
  Lyckotal 2.


  LEJONET 22 juli – 22 augusti

  Din charm vinner terräng!

  Kärlekens starkaste låga ska komma att träffa dig och är det så att du vill fria till din vän igen så blir det ja med ett härligt leende. Du är en charmör som vinner terräng i kärlekens område. Söker du som är ensam dig ny romantik så ska du se att du snart möter en kärleksfull vän.

  ARBETE
  Du avancerar inom arbetslivet och kan under sommaren få höra att du är en tillgång för arbetsmiljön som trivs bra med dig. Har en tillfällig arbetsgivare minskat på din medverkan för att spara gällande företagets ekonomi så var inte besviken på det för du har strax ett nytt erbjudande om en väl betald tjänst.

  EKONOMI OCH SPEL
  Du är en vinnare och din ekonomi kommer att bygga sig än starkare. Är det så att du vill testa din vinstchans så är det vid spel på hästar som din vinstlycka kan bli stor.
  Lyckotal 6.


  JUNGFRUN 23 augusti – 22 september

  Ge inte upp om kärleken!

  KÄRLEK
  Kärlekslyckan ska blomma ut i full blom för många födda i tecknet men naturligtvis så finns det någon som inte har lyckan med sig på kärlekens område. Ge inte tappt för det utan försök att se det som att du kan ägna dig mer åt dig själv och de önskningar du har.

  ARBETE
  Arbetslivet ger dig den bästa framgångslyckan och du kan känna dig trygg trots den svåra tid som nu är vad det gäller att få ett arbete. Men du lyckas väl och har goda vitsord om dig och får nog höra beröm om ditt sätt att sköta arbetet.

  EKONOMI OCH SPEL
  Perioden efter semestern kan ge dig extra mycket inkomster. Men var ändå försiktig med vad du inhandlar. Vill du testa din vinstchans så är det vid köp av obligationer som din bästa vinstchans finns.
  Lyckotal 9.


  VÅGEN 23 september – 22 oktober

  Du har kärlek att vänta!

  KÄRLEK
  Din härliga charm bygger din kärlek starkare så se till att skina som en sol och vara varmt leende när du möter en spännande person. Har du redan en vän vid din sida så blir er kärlek bara än mer kramig och lyckosam. Det är i sommarens början som du har din bästa tid för romantiken men Vågen har kärlek att vänta nästan alltid.

  ARBETE
  Arbete måste ju till och du ska ha en fin framgångslycka inom allt vad arbete och affärer heter. Du har ett bra sätt att kunna värdera så kanske att du finner lyckan genom att besöka en auktion av något slag.

  EKONOMI OCH SPEL
  Ekonomin är kanske viktigast och den klarar du på en bra nivå. Vill du testa ett spel så kan det vara genom ett fotbollstips av något slag som du har din vinstchans.
  Lyckotal 2.


  SKORPIONEN 23 oktober – 21 november

  Lantliv och natur leder rätt!

  KÄRLEK
  Söker du efter en ny partner för raraste kärlekslycka så ska du kunna ha lyckan med dig. Har du med lantlig miljö att göra så sägs det i mina stjärnor att du kan vinna kärlekens raraste lycka. Blomster och natur bör vara din väg till kärlekslycka under sommaren.

  ARBETE
  Arbete klarar du på en stabil nivå och det kan även vara så att du kommer att få erbjudande om en annan tjänst. Du har ett bra sinnelag och har du ett arbete som berör barn så är du säkerligen omtyckt av alla, så bara lita till dig själv för det du gör är det rätta.

  EKONOMI OCH SPEL
  Ekonomi är viktigt att ha full kontroll över och det tycks du ha. Stjärnorna är nöjda med dig och din ekonomi. Vill du testa ett spel så är det obligationer som get bästa vinstchans
  Lyckotal 2.


  SKYTTEN 22 november – 21 december

  Dags att satsa på något nytt!

  KÄRLEK
  Det är i sommarens början som dina chanser till raraste kärlekslycka är som allra bäst. Söker du dig en ny vän så är det du som har störst chans till kärlekslycka och det kan komma helt apropå utan någon direkt tanke från din sida. Du som redan har en kär vän ska naturligtvis ha det gott och vara förnöjsam.

  ARBETE
  Arbete ska du ha lycka med och vill du förändra till en ny tjänst så ska du kunna ha lätt för dig att få börja med något nytt. Har du med resor att göra i ditt arbete så ska det vara till det bästa för dig och inte tröttande som man kan tro.

  EKONOMI OCH SPEL
  Ekonomin klarar du mycket bra och sparsam är du också så du måste vara ett bra val för din vän och partner. Vill du testa ett spel så kan det vara genom spel på hästar som du finner din vinst.
  Lyckotal 4.


  STENBOCKEN ca 22 december – 20 januari

  Din börs blir välfylld!

  KÄRLEK
  Vill du förändra i din kärlek så kan det vara rätt tid att göra det nu redan under sommarens början. Det kan vara på en marknad eller annan öppen festplats som du helt plötsligt möter din nya kärlekslycka.

  ARBETE
  Ett reseföretag eller annat mer rörligt affärsföretag kan vara ditt rätta val för sommaren, om du har chansen att välja. Du har en stor kunskapstörst så det kan också vara i en utbildningsmiljö som du finner din bästa arbetslycka.

  EKONOMI OCH SPEL
  Ekonomi är viktig att ha kontroll över och det ska du ha och din börs tycks ha blivit utökad så du klarar dig gott. Vill du testa ett spel så är det vid köp av värdepapper som din bästa vinstchans finns.
  Lyckotal 2.


  VATTUMANNEN 21 januari – 18 februari

  Håll dig till verkligheten!

  KÄRLEK
  Kärlekslyckan finns även för dig och den bygger sig stark om den bygger mer på vänskap än enbart kärlek. Sommaren är trygg och ger dig chans till att göra flera nya och trivsamma möten men några stora förändringar är det nog inte. Du har ett sällskapligt sätt och tycker om att umgås med andra och knyter därför lätt nya kontakter.

  ARBETE
  I arbetslivet har du goda kunskaper och sköter din tjänst på ett bra sätt. Du har ett bra idéskapande och du tror mycket på dig själv. Du har även en bra fantasi men ibland så går detta ditt tänkande över styr så försök att hålla dig till verkligheten så får du bättre framgångslycka.

  EKONOMI OCH SPEL
  Ekonomin klarar sig bra och det även fast du önskar dig ett bättre kapital. Vill du testa ett spel så är det vid köp av värdepapper och spel på lotto som kan ge dig tillökning i din börs.
  Lyckotal 7.


  FISKARNA 19 februari – 19 mars

  Spara kärleken till i höst!

  KÄRLEK
  Du bygger dig ett kärlekens år och då mer på nivå vänskap än direkta och rara kramar. Visserligen kommer du att möta andra som visar dig sitt intresse men det tycks mig i stjärnorna som om du nöjer dig med den kärlek du redan har. Det kan vara mer som höstmiljö runt om dig när du möter en för dig ny vän.

  ARBETE
  Arbetet klarar sig bra och är det så att du har en tjänst inom ett vårdområde eller om det är med data så är du sommarens vinnare. En del av de dina kan nog kalla dig för en god psykolog så du kan få lösa andras problem och det gör du galant.

  EKONOMI OCH SPEL
  Din ekonomi klarar sig men ibland är du lätt orolig hur du ska klara alla ekonomiska åtaganden. Det gäller för dig att tro och genomföra det du själv vill. Vill du testa ett spel så är det lotto som är ditt bästa val.
  Lyckotal 8.

 • Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!