Så blir din sommar 2024: Stort horoskop

Sommarens bästa tid ligger framför oss. En tid av värme och glädje. Men vad väntar dig mer – äventyr, kärlek eller en stor vinst? HJ:s astrolog Heikki Vesa ger dig svar i vårt stora sommarhoroskop!

Väduren 20/3–19/4

När värmen kommer ska du känna dig mer öppen och nästan sprallig. Du känner glädje av att njuta det vackra i livet. Om du har extra ledighet att ta ut så är det rätt läge nu. Glöm inte bort att tro på dig själv och bestäm själv över din sommartid!

Kärlek: Det kan vara så att du öppnar dörren till ett spännande möte som skänker ditt hjärta glädje. Väduren och Vattumannen kan vara dina bästa framgångschanser i kärleken och våga att testa de chanser som yppas för dig under hela sommaren.

Spel: Vill du testa ett spel så kan det vara vid köp av en lottsedel som du har bästa vinstchans. Ditt lyckotal kan vara det du tänker på först.

Lyckotal: 9.

Här kan du läsa ditt veckohoroskop

Oxen 20/4–20/5

Livet ska le åt dig under hela sommaren så ta tag i det nya som kommer i din väg. Du kan komma att få höra vänner säga att de råd du ger är av verkligt god sort så tacka dig själv. Att förändra i ditt boende kan vara bra för dig och det nya kommer att vara bra och trivsamt. I sommar gäller för dig att envist genomföra de idéer som du själv skapar så tror på sig själv för bästa framgångslycka.

Kärlek: Kräftan och Jungfrun är de bästa av alla stjärntecken så tillsammans med dem finner du lyckan.

Spel: Vill du testa ett spel av något slag så kan det vara vid spel på sifferspel som Keno eller Lotto som din bästa vinstchans finns.

Lyckotal: 3 eller ett jämnt tal.

Tvillingarna 21/5–20/6

Håller du på att förändra inom ditt arbetsliv så är det rätt att våga ta steget ut nu. Vill du arbeta i egen regi så är det nu du har chansen! Det som har med natur att göra kan vara bra för dig.

Kärlek: Vill du så kan du komma att få möta en för dig kärt och rart leende ny vän. Kanske går ni som rakt i armarna på varandra och du känner dig överrumplad men glad. Dina bästa stjärntecken för kärleks- och arbetslycka kan vara Väduren och Vattumannen.

Spel: Vill du testa ett spel av något slag så kan det vara spel som har med hästar och sifferspel att göra som din bästa vinstchans finns.

Lyckotal: 6.

Kräftan 21/6–21/7

I mina stjärnkort så talas det om att du kommer att förändra ditt boende, antingen insidan av ditt nuvarande boende eller med ett helt nytt boende. Det talas om trevnad för dig och ur ekonomisk synpunkt blir det även till det bättre.

Kärlek: Stjärnorna tror på fin harmoni för dig. Det kan vara i en solig och varm miljö du möter din nya chans i kärleken och har din vän med blomster att göra så kan det vara ett tecken på att det är ditt rätta val. Två fina och kärleksfulla stjärntecken för dig kan vara Oxen och Fiskarna.

Spel: Vill du testa ett spel under sommaren så är sifferspel som Keno eller Lotto bäst.

Lyckotal: 9.

Lejonet 22/7–22/8

Du bör ha en sommar som ger dig skön vänskap och där ingår nog fina nya och spännande upplevelser. Mina stjärnor tror på att du mer kommer att önska få vara i hemmiljö och fira din sommar. Glädjen för dig tycks finnas i naturen och det fina i konsten att skapa när det gäller vackra miljöer och konst. Är du född i Lejonets stjärntecken så ska du lita mycket på dig själv och genomföra de idéer du själv tror på är bästa val.

Kärlek: Bra stjärntecken för dig kan vara Vågen och Vattumannen.

Spel: Vill du testa din vinstchans med ett spel så kan det vara genom spel på hästar eller köp av en lottsedel som din bästa vinstchans finns

Lyckotal: 4.

Jungfrun 23/8–22/9

Tacka ja till det nya som kommer i din väg. Det kan vara det rätta för att finna trevnad och rar kärlekslycka. Din arbetsmiljö kan komma att förändras och stjärnorna tror på att det är till glädje för dig. Den som söker sig utåt och vill arbeta i egen regi kan komma att få det extra bra.

Kärlek: Härliga vänner till dig kan vara födda under Oxen och Stenbocken. Du tillhör ett kärleksfullt stjärntecken så låt dig få bli uppvaktad och njut av att vara någons förtjusning.

Spel: Vill du testa ett spel av något slag så kan det bästa valet för dig vara spel på sifferspel eller köp av en lottsedel.

Lyckotal: 7.

Beställ en Ödestriangel från Heikki Vesa

Vågen 23/9–22/10

Det kan ha med sjukvård att göra när du får ett bud till förändring i arbetet. Du kan även komma att testa något som har med keramik att göra. Där kan du få fint utlopp för ditt konstnärliga sinnelag. Även det som har med vatten och fiske att göra kan ge dig fin avkoppling.

Kärlek: Nu bör det vara en tid av njutningsfull värme och kärleksfulla kramar. Öppna dig med ett leende när du möter ett ögonpar som tittar så lite förföriskt på dig. Stjärnorna tror att dina bästa vänner finns födda under Tvillingarna och Lejonet.

Spel: Vill du testa ett spel så kan det vara vid spel på fotbollstips som din bästa vinstchans finns.

Lyckotal: 9.

Skorpionen 23/10–21/11

Sommaren tycks innehålla en utbildning för dig, eller aktivitet inom en skola men även i ditt vanliga arbete känner du lycka. Vill du testa ett nytt arbetsområde så kan det vara rätt tid nu.

Kärlek: Kärleken ska vara stark för dig under hela sommaren. Någon som har med media att göra kan ge dig ett kärleksfullt möte. Fast om du redan har en kär och fin vän så ska du naturligtvis inte förändra. Vågen och Stenbocken bör vara dina bästa tecken för sommaren.

Spel: Vill du testa spel så kan det vara vid köp av värdepapper eller köp av lotter som din bästa vinstchans finns.

Lyckotal: 1.

Skytten 22/11–21/12

Stjärnorna tror på att du får en lyckosam och fin sommartid. Natur och skogsmiljö är positivt för dig och ur ekonomisk synpunkt kan det vara början till även en förbättrad ekonomi. Vill du lära ett främmande språk är tiden rätt nu.

Kärlek: Missa inte en diskret flört då den kan vara början till lycka i ditt hjärta. Det talas om förbättrad ekonomi men det kan också vara så att du blir uppvaktad och får en juvel av vackraste sort. Tillsammans med Vågen och Lejonet finner du bästa och mest framgångsrika vänskap.

Spel: Vill du testa ett spel så är det vid köp av lotter som din bästa vinstchans tycks öppna sig.

Lyckotal: 1 och 3.

Stenbocken 22/12–20/1

Din ekonomi bör vara stark och kan byggas starkare under sommaren.

Du hör till dem som får lite överraskande gåvor. Du tycks börja planera för ett nytt boende och det med stor kärlekslycka. Naturligtvis kan du stanna kvar i din nuvarande situation men chansen finns att ta steget framåt mot en större framgång.

Kärlek: I kärlek är du stabil och vill du förändra så blir det nog till stor lycka för dig. Dina bästa vänner finns födda under Kräftan och Jungfrun.

Spel: Det kan vara vinstchans för dig och bästa val är spel på Stryktipset. X är nyckeln till framgång.

Lyckotal: 9.

Vattumannen 21/1–18/2

Den som tänker mer på den goda hälsan och lever därefter ska kunna ha en verkligt fin och stark sommar. Inom arbetslivet finner du fin omtanke hos kolleger. Tro på dig själv för du har en fin sommar som leder dig till nya chanser inom arbetslivet.

Kärlek: Njut av den kärlek som kommer i din väg, oavsett om det är en redan god vän att få kramas med, eller om du vill förändra för nu finner du den rätta kärleken. Bäst att umgås med nu under sommaren ska vara Lejonet och Vattumannen.

Spel: Vill du testa ett spel så kan det vara genom köp av en lottsedel som du finner vinstlyckan. Våga tro på ditt lyckotal!

Lyckotal: 5.

Fiskarna 19/2–19/3

Du ska en bra sommartid och att göra det mesta i egen regi är inte alls dumt. Tro mycket på dig själv och tro på det du finner vara bäst. En kortare blir trivsamt avkopplande. Ekonomin bör klara sig bra men spara istället för att slösa på gåvor.

Kärlek: Kärleken kan stundtals känns sig vara en aningars trubbig och bäst ska du nog ha det genom att vara en aning mera med dig själv. Sommarens bästa stjärntecken ska enligt mina stjärnor vara Oxen, Lejonet och Stenbocken.

Spel: Vill du testa ett spel så kan det vara med ett sifferspel, som Keno eller Lotto, som din vinstchans är bäst.

Lyckotal: 6.

Se ditt dagshoroskop här

Scroll to Top