Alla artiklar

  • Saffransbröd med Kesella

    Saffransbrödet är julens eget vetebröd. Den utsökta saffranssmaken ger vi en skjuts med lite extra fett och socker i degen. Ett ägg gör den porös. Saffransbrödet bakar vi ut på olika sätt, till enkla och dubbla lussekatter, till "pojkar" eller en luciakrans. Med Kesella blir brödet lite magrare och håller sig saftigt längre.

  • Vad gör man med en “frånvarande pappa”?

    Jag har en dotter på snart 6 år och hennes pappa har inte träffat henne de senaste fyra åren. Jag undrar vilken rätt ett barn…

  • Hur ska jag få hjälp mot mitt framfall?

    Jag är en tjej på 35 år utan barn. Hela mitt liv har jag kämpat med trög mage och misstänker att detta gjort att jag…

  • Konstigt eksem på fotsulor och fingrar

    Jag är en 54-årig kvinna som fått ett konstigt eksem under fötterna och på fingrarna. På fingertopparna känns det som en brännskada som kommer inifrån…

  • De flesta botas om Hodgkins upptäcks i tid

    Jag undrar hur prognosen är för en person över 60 som fått sjukdomen Hodgkins lymfom? Vad finns det för behandlingar? Varför får man sjukdomen? Tacksam…

  • Chokladälskarens drömkaka

    Den här kladdkakan är så lättbakad att även barnen kan göra den. Servera den med lätt creme fraiche som du smaksatt med rivet limeskal eller med lite mjukrörd vaniljglass. Kakan ska vara lite kladdig och smakar ljuvligt med lite lätt creme fraiche, grädde eller glass.

  • Selleribiff Florentine

    "Florentine" betyder att det är spenat i rätten. Som tillbehör till selleribiffen blir det en lyckad kombination och en festlig grönrätt.

  • Tomattorsk med purjolök

    Ugnskokt fisk är både nyttigt, gott och kalorifattigt!

  • Rotfruktsgratäng

    Här får vår svenska rotfruktsgratäng smak från Grekland.

Scroll to Top