Alla artiklar

  • Smörgåstårta med ostkräm och rucolapesto

    Ett bra recept på en smörgåstårta kan alltid vara bra att ha i rockärmen. Den här lyxiga tårtan har vi fyllt med ostkräm och rucolapesto och vi har garnerat med basilikakräm, valnötter och färska fikon!

  • Stekt röding med löjromspotatis

    Det enkla är många gånger det goda. Den här krämiga potatisen med löjrom och örter känns lyxig, men är verkligen lätt att svänga ihop. Potatisen passar bra till de flesta fisksorterna, t ex abborre, gös och lax, eller röding, som här.

  • Torskrygg med rödvinssky och knaperstekt fläsk

    Med tillbehör som linser, rödvinssky och knaperstekt fläsk är det här en mustig fiskrätt. Smörsvängd spenat är gott till. Och för den som vill är linserna goda att byta ut mot potatismos eller jordärtskockspuré som smak-satts med färsk timjan.

  • Rödbetsrisotto med pecorino

    Till rödbetornas naturligt söta smak passar det bra med pecorino i risotton. Pecorino är en hårdost av fårmjölk som påminner om parmesanost, men har mer sälta och sting i smaken.

  • Gurksorbet

    Du behöver 1.5 st gurka 450 g 0.5 dl dill 2 msk strösocker 172 dl vatten 1 msk glykossirap Garnera med: dill Gör så här…

  • Havtornssorbet

    Du behöver 2 dl vatten 1 dl strösocker 225 g havtorn 1 msk vatten 1 msk strösocker 1 msk pressad citronsaft 1 st äggvita Garnera…

  • Kycklingsoppa med tomat och saffran

    Saffran, tomat, fänkål och apelsin är smaker som trivs tillsammans med kycklingfilén.

  • Kyckling med rödbetsquinoa och örtkesella

    Du behöver 400 g rödbetor, 2 dl quinoa vit 5 dl kycklingbuljong eller tärning 400 g kycklinglårfilé olivolja flingsalt peppar nymald 1 st rödlök 1.25…

  • Kycklingwok med mango

    Du behöver 500 g kycklingfilé 1 st röd paprika 200 g shiitakesvamp alt färska champinjoner 1 st rödlök stor 250 g broccoli, färsk 3 st…

Scroll to Top