Vattenmelonsallad med vispad fetaost

Sommarens buffébord är inte komplett utan en frisk och fruktig sallad. Vattenmelon, rödlök, mynta och vispad fetaost blir gott ihop.

Du behöver

    6-8 bufféportioner:
  • 1 kg vattenmelon
  • 1 rödlök
  • Vispad fetaost:
  • 300 g fetaost
  • 1 dl matyoghurt, 10 %
  • 1 dl hackad mynta
  • Topping:
  • flytande honung
  • 1 kruka mynta

Gör så här

1

Skala och skär melonen i skivor. Skala och skiva löken. Lägg upp på ett uppläggningsfat.

2

Vispad fetaost: Dela osten i bitar, lägg i en bunke. Tillsätt yoghurt. Mixa med stavmixer, tillsätt mynta. Klicka vispad fetaost på melon och lök.

3

Topping: Toppa med honung och mynta.

Scroll to Top