Du behöver
-
4 portioner
- 600 g falukorv
- olja till stekning
- 1 rödlök
- 1 gul + 1 röd paprika
- 4–6 salladslökar
- 2 vitlöksklyftor
- 4 portioner kokta risnudlar
- ½ dl hackad koriander
- sesamfrön Woksås
- 3 msk kinesisk soja
- 3 msk sweet chili-sås
- 2 msk sambal oelek
Gör så här
1
Strimla korven. Stek den i olja i en rymlig stekpanna tills den fått fin färg.
2
Skala och klyfta rödlöken. Kärna ur och tärna paprikorna. Dela salladslöken i stora bitar. Skala och finhacka vitlöken.
3
Hetta upp woken. Stek samtliga grönsaker i olja så att de får fin färg.
4
Woksås: Rör ihop samtliga ingredienser. Rör ner såsen i pannan.
5
Tillsätt nudlarna och rör om. Toppa med koriander och sesamfrön. Servera genast.