Du behöver
- 
                      4 portioner
 - 550 g falukorv
 - 2–3 tomater
 - 2 dl mjölk
 - 2 dl vispgrädde
 - ½ dl bostongurka
 - ½ dl chilisås
 - 1 msk kalvfond
 - 1 msk majsstärkelse
 - 1 tsk sambal oelek (kan uteslutas)
 - 2 dl riven ost Servering
 - potatis, ris eller pasta Ugn: 225°
 
Gör så här
1
Skiva falukorv och tomater och varva i en form.
2
Blanda mjölk, grädde, bostongurka, chilisås, fond, majsstärkelse och sambal oelek. Häll det över korv och tomater.
3
Strö över ost och gratinera mitt i ugnen i 20 minuter.
4
Servering: Servera med potatis, ris eller pasta.











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






