22 stycken
Du behöver
- 4 dl mandelmjöl
- 4 äggvitor
- 4 msk sockerersättning
Kräm
¾ dl vispgrädde
100 g mörk choklad
2 tsk sockerersättning
1 krm vaniljpulver
Garnering
100 g mörk choklad
kokos
Ugn: 175°
Gör så här
1
Blanda mandelmjöl, äggvita och sockerersättning och klicka ut 44 kakor på plåt med bakpapper. Grädda mitt i ugnen i 15 minuter. Låt svalna på plåten.
2
Kräm: Koka upp grädden och ta den av värmen. Lägg i hackad choklad, sötning och vaniljpulver och rör om tills chokladen smält. Låt krämen stelna. Lägg ihop kakorna med kräm emellan.
3
Garnering: Smält chokladen över vattenbad och doppa snittytan först i choklad och sedan i kokos. Låt stelna.