Du behöver
- 1250 g varmrökt lax eller röding
Sås:
                                                              0.5 st gurka
                                                                salt
                                                              0.5 burk kräftstjärtar i lag                       à 400 g
                                                              2 dl grekisk yoghurt
                                                              1 st pressad vitlöksklyfta
                                                              2 msk hackad dill
                                                                nymald vitpeppar 
Servera med:
                                                                grönsallad
                                                                rädisor
                                                                melon
                                                                sockerärtor
                                                                citron
                                                                dill
                                                                färskpotatis                       nykokt
                                    
Gör så här
Ta eventuellt bort skinnet och lägg upp fisken på ett stort fat. Garnera med sallad, rädisor, melonklyftor, sockerärter, citron och dill.
Riv gurkan grovt. Blanda med lite salt i en sil. Låt dra cirka 30 minuter. Pressa ur all vätska.
Låt kräftstjärtarna rinna av. Grovhacka dem.
Blanda yoghurt, vitlök och dill. Vänd ner gurka och kräftstjärtar. Smaka av med salt och peppar.











 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
             
            







 
                             
                             
                            








 
                             
                             
        









 
                             
                             
                            





 
                             
                             
                             
                             
                            