24 bitar
Du behöver
- 150 g smör
- 300 g vit choklad
- 3 ägg
- 1 dl strösocker
- 3 ¾ dl vetemjöl
- 1 msk vaniljsocker
- ½ tsk salt
- 125 g frysta hallon
- 25 g vita chokladknappar eller hackad vit choklad
Garnera med:
vispad grädde
hallon
vita chokladknappar
citronmeliss
Ugn: 200°
Gör så här
1
Smält smör och hackad vit choklad i en kastrull på svag värme under omrörning. Vispa ägg och socker pösigt, gärna med elvisp. Blanda ner chokladsmöret. Blanda mjöl, vaniljsocker och salt och rör ner i smeten.
2
Bred ut smeten i en form, 20×30 cm, klädd med bakplåtspapper. Strö över hallon och hackad choklad. Grädda mitt i ugnen i 25 minuter.
3
Spritsa på vispad grädde och lägg på hallon, vit choklad och citronmeliss.









































