Du behöver

Pajdeg:

2 dl vetemjöl
1 dl grahamsmjöl
125 g smör
2 msk vatten

Fyllning:

15 st körsbärstomater
225 g brieost

Äggstanning:

3 st ägg
1 dl vispgrädde
1.5 dl mjölk
salt peppar

Garnera med:

oregano

Ugn: 225°

Gör så här

1
Pajdeg: Hacka ihop vetemjöl, grahamsmjöl och smör till en smulig massa. Tillsätt kallt vatten och arbeta snabbt ihop till en deg. Tryck ut degen i en pajform, 23 cm i diameter. Nagga och låt stå kallt, 30 minuter. Förgrädda pajskalet i 10 minuter.

2
Fyllning: Dela tomaterna. Skiva osten. Lägg tomater och ost i pajformen.

3
Äggstanning: Vispa samman ägg, grädde, mjölk, salt och peppar och häll i formen. Grädda i ca 35 minuter. Garnera med oregano.