Du behöver
- 150 g kålrot
- 1 st morot
- 1 st palsternacka
- 2 st potatis
- 2 msk matfett
- salt peppar
- 1.5 dl cannellinibönor eller liknande
- 2 st salladslökar
Örtyoghurt:
1 dl turkisk yoghurt
2 tsk Herbes de Provence örtkrydda från Provence
salt peppar
Garnera med:
färsk timjan
Gör så här
1
Skiva kålroten och skala skivorna med skalkniv. Skala och tärna morötter, palsternacka, potatis och kålrot i jämnstora tärningar och fräs dem mjuka i en stekpanna med smör, ca 5 minuter. Salta och peppra.
2
Tillsätt avrunna bönor och skivade salladslökar och låt allt bli varmt.
3
Örtyoghurt: Blanda yoghurt, örtkrydda, salt och peppar och servera till pytten. Garnera pytten med timjan.