Du behöver
- 100 g pasta t ex spiraler
- 0.5 st rödlök
- 0.5 st squash
- 125 g haloumi
- 6 st körsbärstomater
- 1 msk olivolja
- 1 st vitlöksklyfta
- 25 g färsk spenat
- 2 dl tomatsås
- salt och peppar
- 1 dl mozzarella riven
Ugn: 225º
Gör så här
1
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen och låt rinna av. Skala löken och skiva den. Strimla squashen, skär haloumin i tärningar och dela tomaterna.
2
Fräs lök och squash i en stekpanna med olja. Pressa i vitlöken och lägg i spenaten. Stek haloumin för sig.
3
Blanda osten med spenatfräs, tomater, tomatsås och pasta. Krydda med salt och peppar, och häll i en form. Strö över mozzarellan och grati-nera i 10 minuter.