Du behöver

Omelett:

12 st ägg
2 dl vatten
flingsalt
nymald peppar
smör till stekning

Fyllning:

400 g philadelphiaost
250 g kesella
200 g renstek rökt
4 msk pepparrot färskriven
flingsalt
50 g babyspenat

8-10 bitar

Gör så här

1
Omelett: Vispa ihop ingredienserna lätt till omelettsmeten. Värm smör i en stekpanna, helst teflon. Häll lite smet i pannan och rör lite med en trä-gaffel under tiden den gräddas. Stek sammanlagt 4–6 omeletter och låt dem kallna. Om du använder en lite mindre stekpanna som är ca 20 centimeter i diameter blir det 6 omeletter. Med en normalstor stekpanna blir det 4 omeletter.

2
Fyllning: Rör ihop ost och kesella. Skär köttet i små tärningar. Blanda ost, kött och pepparrot. Smaka av med salt.

3
Lägg en omelett på ett fat. Bred på fyllning och lägg på lite spenat. Lägg på nästa omelett och fortsätt tårtbygget. Avsluta med ett lager fyll-ning och toppa med några spenatblad.