Du behöver
- 4 st morötter
- 1 st squash grön
- 1 st purjolök
- 1 st liten burk kokosmjölk
- 1 msk kycklingfond
- 1 msk persillade
- 4 st kycklingfiléer
- 1 msk smält smör
- 1 tsk salt
- 1 krm svartpeppar
- 0.5 dl cashewnötter
Servera med:
mango chutney
sallad
kokt ris eller quinoa
Ugn: 225°
Gör så här
1
Skala morötterna. Skölj squashen. Snitta och skölj purjolöken. Strimla morötter, squash och purjolök fint i matberedaren med rivskivan. Lägg grönsakerna i en ugnsfast form.
2
Blanda kokosmjölk, fond och persillade, och häll över grönsakerna. Lägg på kycklingfiléerna och pensla dem med smör. Salta, peppra och strö över mixade cashewnötter. Stek mitt i ugnen i ca 30 minuter. Servera med kokt ris eller quinoa.