Du behöver
- 500 g räkor med skal
- 1 st äpple grönt
- 1 st avokado
- 1 dl gröna ärter
- 1 st salladslök
- 0.5 st isbergssallad
Rhode Islanddressing:
                                                              1.25 dl crème fraîche
                                                              2 msk chilisås
                                                                salt                       svartpeppar
Garnera med:
citronmeliss
Gör så här
1
                Skala räkorna och lägg dem i en skål. Dela, kärna ur och tärna äpplet. Dela och kärna ur avokadon. Skeda bitar av fruktköttet och lägg i skålen med räkorna. Tina ärterna. Skölj och skiva salladslöken. Skölj och strimla salladen. Blanda alla ingredienser och fördela serveringsglasen. Garnera med citronmeliss.
            
2
                Rhode Islanddressing: Blanda crème fraiche och chilisås, och smaka av med salt och peppar. Servera i små portionsskålar till salladen.
            











 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
             
            







 
                             
                             
                            








 
                             
                             
        









 
                             
                             
                            





 
                             
                             
                             
                             
                            