Du behöver

  • 500 g räkor med skal
  • 1 st äpple grönt
  • 1 st avokado
  • 1 dl gröna ärter
  • 1 st salladslök
  • 0.5 st isbergssallad

Rhode Islanddressing:

1.25 dl crème fraîche
2 msk chilisås
salt svartpeppar

Garnera med:

citronmeliss

Gör så här

1
Skala räkorna och lägg dem i en skål. Dela, kärna ur och tärna äpplet. Dela och kärna ur avokadon. Skeda bitar av fruktköttet och lägg i skålen med räkorna. Tina ärterna. Skölj och skiva salladslöken. Skölj och strimla salladen. Blanda alla ingredienser och fördela serveringsglasen. Garnera med citronmeliss.

2
Rhode Islanddressing: Blanda crème fraiche och chilisås, och smaka av med salt och peppar. Servera i små portionsskålar till salladen.