Du behöver

  • 1 st apelsin
  • 1 st ogenmelon
  • 1 st nektarin eller 2 persikohalvor från burk
  • 1 st banan
  • 1 st ananas liten burk skivad i juice
  • 10 st jordgubbar

Jordgubbscoulis:

10 st jordgubbar
2 msk florsocker

Garnera med:

mynta eller ananassalvia

Gör så här

1
Skala apelsinen och skär ut hinnfria klyftor. Skär apelsinen i mindre bitar och lägg dem i en skål.

2
Dela och kärna ur melonen. Ta ut kulor av fruktköttet med hjälp av ett kuljärn. Dela och kärna ur och skär nektarinen i bitar. Skala och skiva bananen. Skär ananasskivorna i bitar och blanda ner hälften av juicen. Ansa och tillsätt jordgubbarna och blanda runt. Skeda upp i dessertglas.

3
Jordgubbscoulis: Mixa jordgubbar och florsocker och ringla över fruktsalladen. Garnera med ananassalvia eller mynta.


Kommentar:
Visste du att…
…coulis är en stark koncentrerad saft eller puré på färska eller kokta frukter eller bär, som serveras som sås till varma eller kalla efterätter eller glass.

Portioner
4 portioner

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows