Du behöver

  • 600 g fläskytterfilé
  • 1 msk smör eller margarin
  • 140 g bacon
  • 1 st rödlök
  • 200 g champinjoner
  • 2 dl crème fraîche
  • 2 dl vatten
  • 2 msk soja
  • 1 msk rosépeppar
  • salt och peppar
  • 1 msk maizena redning

Servera med:

pasta kokt
tomat- och avokadosallad

Gör så här

1
Tärna köttet och bryn det i en stekpanna med smör. Lägg över köttet i en gryta. Strimla baconet och stek det i stekpannan. Lägg över i grytan.

2
Skala och hacka löken och skär svampen i kvartar. Stek lök och svamp i en stekpanna med smör och lägg över i grytan.

3
Tillsätt crème fraiche, vatten, soja och krossad rosépeppar och koka i 20 minuter. Smaka av med salt och peppar och red av med maizena. Koka i 3 minuter. Servera med kokt pasta och tomat- och avokadosallad.