Du behöver
- 600 g fläskytterfilé
- 1 msk smör eller margarin
- 140 g bacon
- 1 st rödlök
- 200 g champinjoner
- 2 dl crème fraîche
- 2 dl vatten
- 2 msk soja
- 1 msk rosépeppar
- salt och peppar
- 1 msk maizena redning
Servera med:
pasta kokt
tomat- och avokadosallad
Gör så här
1
Tärna köttet och bryn det i en stekpanna med smör. Lägg över köttet i en gryta. Strimla baconet och stek det i stekpannan. Lägg över i grytan.
2
Skala och hacka löken och skär svampen i kvartar. Stek lök och svamp i en stekpanna med smör och lägg över i grytan.
3
Tillsätt crème fraiche, vatten, soja och krossad rosépeppar och koka i 20 minuter. Smaka av med salt och peppar och red av med maizena. Koka i 3 minuter. Servera med kokt pasta och tomat- och avokadosallad.