Du behöver
- 7 st blad filodeg kylda eller frysta och tinade
 - 50 g smör smält
 
Fyllning:
                                                              1 st burk kräftstjärtar                       i lag, 200 g
                                                              2 st salladslökar                       hackade
                                                              100 g philadelphiaost
                                                              3 msk riven pepparrot
                                                              2 dl röda mangoldskott                       eller babyspenat
                                                              1 msk olivolja
                                                                salt, svartpeppar 
Ugn: 225°
Gör så här
1
                Sila bort lagen från kräftstjärtarna och låt dem rinna av i en sil. Hacka dem fint.
            
2
                Blanda kräftorna med salladslök, philadelphiaost och pepparrot. Mixa mangoldskotten med oljan och blanda ner i kräftblandningen. Salta och peppra.
            
3
                Dela filodegsbladen på mitten. Pensla dem med smör efter hand och lägg en sked av fyllningen i nedre delen av bladet. Vik in kanterna och rulla samman.
            
4
                Lägg rullarna på en plåt med bakplåtspapper och pensla dem med smör. Grädda filodegsrullarna i mitten av ugnen, ca 10 minuter, tills de får fin färg. Servera de avsvalnade rullarna till soppan.
            











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






