Du behöver
- 2 st kycklingfiléer strimlade
 - 2 tsk soja
 - 1 tsk sesamolja
 - 0.25 st chilipeppar urkärnad och skivad
 - 0.5 st röd paprika i bitar
 - 3 st salladslökar skivade
 - 50 g sockerärtor delade
 - 2 dl kokosmjölk
 - 4 dl kycklingbuljong av konc fond
 - 1 msk fisksås thailändsk
 - 0.5 st lime pressad saft
 - salt
 - 1.5 tsk färsk koriander grovhackad
 
Det här behövs till 2 port:
Gör så här
1
                Blanda kycklingfiléstrimlorna i en bunke med soja och rör om. Fräs i sesamolja, ca 3 minuter. Lägg över i en gryta.
            
2
                Tillsätt chili, paprika, salladslökar och sockerärtor. Rör om och låt fräsa runt i grytan.
            
3
                Späd med kokosmjölk och kycklingbuljong. Låt soppan koka upp och sjuda, ca 2 minuter. Smaka av med fisksås, lime, salt och koriander.
            











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






